Satın alınan R7 9800X3D & RTX 5070 Ti sistem nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muhammetaktas122
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
cidden şu yanlış harcanan paraları üzülüyorum. Bir de yakın zamanda arkadaşıma topladığımız sistem ve fiyatına bakın.
Yabancı marka ekran kartlarına fazla güvenemiyorum.

Şu anlık tek işlemci ve sogutma saçma olmuş sanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
yabancı marka ekran kartlarına fazla güvenemiyorum
Galax veya Palit'e yabancı diyorsanız 15 yıllık taş gibi Palit ekran kartım var hala çalışıyor ve zamanın Asus ekran kartlarına da taş çıkartır, Asus'a kötü demiyorum ama Galax ve Palit gibi markalar ile Asus ve Msi gibi markalar arasında taş çatlasa max 3 derece oynar o 3 derecenin masrafınıda sana min 10 bin lira fark ödeterek kitlerler.

Not: MSI ve Asus daha şık ve daha cazip duruyor ama taş çatlasa 2 3 derece için 10 bin lira gibi bir fark ödemem, ödenmez. Aynı fiyata olursa o zaman düşünülür.

PNY de iyidir.

Yabancı marka ekran kartlarına fazla güvenemiyorum.

Şu anlık tek işlemci ve sogutma saçma olmuş sanırım?
Hocam, gerçekleri öyle alıştıra alıştıra normal de söylerim ama size açık açık söyledim, tekrar söylüyorum hayatımda gördüğüm 100k üstü toplanmış en berbat sistemlerden biri.

Hocam, gerçekleri öyle alıştıra alıştıra normal de söylerim ama size açık açık söyledim, tekrar söylüyorum hayatımda gördüğüm 100k üstü toplanmış en berbat sistemlerden biri.
İşlemci ve sogutma mı?

Hocam 6 tane madde saydım, onu boşuna mı yazdım? Okuyun anlarsınız.

İşlemciyi kıssa diğer parçalardan da bir miktar eklese. ASUS 5070 Ti 50k civarı 20 25 de çıkarsa diğer parçalardan düşse. 70 75 bine ikinci el 4090 alırdı.

İşlemciyi kıssa diğer parçalardan da bir miktar eklese. ASUS 5070 Ti 50k civarı 20 25 de çıkarsa diğer parçalardan düşse. 70 75 bine ikinci el 4090 alırdı.
Vallaha şu saatten sonra ne densin boş, alınan alınmış satılan satılmış.

Bu sistem çöp sormadan alınınca gelen pişmanlık hissinin kadını bu konu seçilen parçalar aşırı dandik sıvı soğutmaya ve kasaya verdiğin parayı anakarta ayırsaydın daha faydalı olurdu.

@muhammetaktas122, @Recep Baltaş

Yok DRAM'lı hocam, yeni gördüm mesajı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…