Çözüldü Satın alınan Steam puanları gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar itemsatış sitesinden değerlendirmesi yüksek birinden Steam puanı aldım. Bu benim ilk alışım aldıktan 14 gün sonra görürsün dediler hesabında tamam dedim 14 gün geçti hesabımda yok. Satıcıya yazdım ve bana bir link attı. Linkte Steam puanları falan topla diyor. Bunu da yaptım doğrulandı dedi. Yine bakıyorum puanlarım gelmemiş. Bu sistemi nasıl işliyor? Alan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Evet hocam. Bugün gönderdiyse bugünden 2 hafta sonra kullanabileceksiniz.
Tamamdır hocam ilk kez alınca mantığını anladım. Hata bendeydi ben aldım aldıktan sonra satıcı toplama linki diye bir link atmış. O linkte sipariş no ile linki girip teyit ediyormuşsun ben bilmiyordum gelcek diye bekliyodun 2 haftadır. Satıcı uyardı doldurdum linki hemen göndermiş benim hatam olmuş yorumlarınız için teşekkür ederim.
Link üzerinden Steam puanı vs. toplanmaz. Steam puanı profilden girilip verilir ve 15 gün sonrasında hesapta gözükür. Puan dükkanı kısmını kontrol edin tekrar eğer yoksa İtemsatış'a durumu anlatın.

Ayrıca hesabınızın şifresini de değiştirmenizi öneririm olası dolandırılmaya karşı.

Hesapta gözükmüyor. Siz daha önce bu sitelerden aldınız mı? Yorumlar çok iyi yüksek ihtimalle bir şeyi atlıyorum diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesapta gözükmüyor. Siz daha önce bu sitelerden aldınız mı? Yorumlar çok iyi yüksek ihtimalle bir şeyi atlıyorum diye düşünüyorum.
Hayır hocam bir şeyleri atlamanız zor çünkü siz satın aldığınızda hesabınıza gidip puan karşılığı övgü gönderiyorlar ve o övgülerdende siz puan almış oluyorsunuz. Puan dükkanına gidip kontrol edin ve hesap şifrenizi değiştirin, size sahte link atılmış olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben onlarca kez satın aldım. Güvenilir yerse problem olmaz. Bundan sonra alırken profil ayarlarınızdan ödülleri gösteri açın. Orada puanınız yazar. Aldığınız kadar puanın eklenmesi gerekiyor. Bu şekilde anında kontrol edebilirsiniz. 2 hafta sonra puan dükkanımızda görünür. Sadece profil linkinizi atacaksınız. Başka bir şeye gerek yok.

Steam puanı transfer edilemez. Steam'in böyle bir sistemi yok. Puan sadece gerçek bir alışveriş yapılınca anında gelir.
Sana link atıp topla demesi tamamen uydurma. Satıcı ürünü göndermemiş.
İtemsatış'ta hemen teslim edilmedi diye talep aç paranı geri alırsın.

Artı -3 Eksi
O zaman satıcı beni kandırmış. Sadece beni oyalıyor. Bende öyle düşündüm ama ilk kez böyle bişey yapınca acaba dedim başka bir şey mi var diye ama tamamdır teşekkür ederim. Birde bana güvenilir alabileceğim yer ve satıcı söyleyebilirmisin? Bende oradan alayim

Legendshop satıcısı var. 15 bin küsur başarılı işlemi var. Zaten şu anda en uygun fiyatlıyı da o satıyor. Ben belirli aralıklarla onlarca aldım. Hiçbir problem yaşamadım. Tavsiye ederim. Ama mutlaka satın almadan önce mevcut puanınızı kontrol edin. Ekran görüntüsü alınız. (Windows çubuğunda sağ altta tarih ve saat gözüksün.) Kimseye tamamen güvenmemek lazım. İtemsatış direkt kanıt ister çünkü.

Tamamdır hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…