vexovoid

Becerikli
Selam,

Bu konuyu açma nedenim bu ürünün kullanılması iyi midir değil midir gibi mevzular değil, zaten forum geçmişine baktım bu konu tartışılmış. Satın aldığım bu ürünün sahte olmasından şüphelendiğim için bu konuyu açıyorum.

Sahte olmasından neden şüpheleniyorum;
1: AM5 yazan fontun ince olması.
2: Foot Pads olmaması.
3: Malum Çin sitesinde satılan versiyonların resimdekilerle aynı olmaması.

Buraya örneklerini de koyacağım, merak edenler incelesin.

Fake olduğundan şüphe ettiğim ürün;

Link:

Orjiinal ürün:

Orijinal ürün:

Orijinal ürün görsellerini de ekliyorum.

Şimdi bu durumda bu ürünün sahtesi yapılmış olabilir mi? Eğer sahtesi yapıldıysa Foot Pads olmaması anakarta kısa devre yaptırabilir, ki bu çok ciddi bi sorun.

Not: Satın aldığım ürünün kutusunda Thermalright'ın QR kodlu Authentic Scan 16 haneli seri numarası doğrulanıyor ve ürün orijinal diyor ama gördüğünüz gibi üründe farklılıklar var.

Not: V1 ve V2 olarak üretilmiş olabilir diye de düşünüyorum fakat buradaki problem şu, bendeki versiyonda neden Foot Pads yok ve malum Çinli sitede aynı ürün nasıl başka marka logosu basılı şekilde satılıyor.

Not: Thermalright sitesinde kesinlikle ince fontlu Foot Pads modeli gösterilmemiş.

Durum bu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu resimde üstünde Thermalright logosu yerine basılan başka bir marka logolu hali.
Özellikle kırmızı renkte Foot Pads'i görebilirsiniz.

fakkkke.webp

WhatsApp Image 2025-09-21 at 23.57.07 (2).webp

WhatsApp Image 2025-09-21 at 23.57.07 (1).webp

WhatsApp Image 2025-09-21 at 23.57.07.webp

WhatsApp Image 2025-09-21 at 23.57.06.webp

12.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Bu konuyu açma nedenim bu ürünün kullanılması iyi midir değil midir gibi mevzular değil, zaten forum geçmişine baktım bu konu tartışılmış. Satın aldığım bu ürünün sahte olmasından şüphelendiğim için bu konuyu açıyorum.

Sahte olmasından neden şüpheleniyorum;
1: AM5 yazan fontun ince olması.
2: Foot pads olmaması.
3: Malum Çin sitesinde satılan versiyonların resimdekilerle aynı olmaması.

Buraya örneklerini de koyacağım, merak edenler incelesin.

Fake olduğundan şüphe ettiğim ürün;
Link:

Orjiinal ürün:

Orijinal ürün:

Orijinal ürün görsellerini de ekliyorum.

Şimdi bu durumda bu ürünün sahtesi yapılmış olabilir mi? Eğer sahtesi yapıldıysa foot pads olmaması anakarta kısa devre yaptırabilir, ki bu çok ciddi bir sorun.

Not: Satın aldığım ürünün kutusunda Thermalright'ın QR kodlu authentic scan 16 haneli seri numarası doğrulanıyor ve ürün orijinal diyor ama gördüğünüz gibi üründe farklılıklar var.

Not: V1 ve V2 olarak üretilmiş olabilir diye de düşünüyorum fakat buradaki problem şu, bendeki versiyonda neden foot pads yok ve malum Çinli sitede aynı ürün nasıl başka marka logosu basılı şekilde satılıyor.

Not: Thermalright sitesinde kesinlikle ince fontlu foot pads modeli gösterilmemiş.

Durum bu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu resimde üstünde Thermalright logosu yerine basılan başka bir marka logolu hali.
Özellikle kırmızı renkte foot Pads'i görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 186875

Eki Görüntüle 186876

Eki Görüntüle 186877

Eki Görüntüle 186878

Eki Görüntüle 186879

Eki Görüntüle 186880

Thermalright sitesinde ürünün seri numarasının kaç kere sorgulandığı yazıyor birden fazla farklı versiyonu olabilir aldığın satıcı guvenilirse sorun olmayacaktır.