Denizbank üzerinden alışveriş kredisi kullanarak bi' ürün satın aldım. Kredi onaylandı ve banka hesabımdan çekildi. Banka hesabımdaki işleme ait dekontta ilgili ürünün sipariş numarası bile yazmaktadır. Hepsiburada uygulamasında sipariş gözükmüyor. Daha önce başına gelen oldu mu? Bu nasıl bir saçmalık?
Detaylar
Kim cevapladı?1 iş günü bekle sorun düzelmezse tek çözüm yolun Hepsiburada canlı destek.
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.
İletişime geçtim. Kayıt oluşturduklarını kısa süre içerisinde dönüş sağlanacağını ilettiler. Sipariş ortada gözükmediği için siparişin gelme gibi bir durumu söz konusu olamaz heralde?
Kendileri yardımcı olacaklardır. Belki de oluşmuştur, sadece size görünmüyordur.İletişime geçtim. Kayıt oluşturduklarını kısa süre içerisinde dönüş sağlanacağını ilettiler. Sipariş ortada gözükmediği için siparişin gelme gibi bir durumu söz konusu olamaz heralde?
İletişime geçtim. Kayıt oluşturduklarını kısa süre içerisinde dönüş sağlanacağını ilettiler. Sipariş ortada gözükmediği için siparişin gelme gibi bir durumu söz konusu olamaz herhalde?
Bence arka tarafta siparişin hazırlanıyor ve kargoya verilebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mail geldi mi siparişiniz alındı diye Hepsiburada'dan?
Mail geldi mi siparişiniz alındı diye Hepsiburada'dan?
Hayır herhangi bir mail gelmedi.
O halde oluşmamıştır. Harcama itirazı yapmayı deneyin.
O halde oluşmamıştır. Harcama itirazı yapmayı deneyin.
Alışveriş kredisinde öyle bir durum olmuyor sanırım. Banka ile görüştüm iptalini sağlamak adına kullanım başarıyla sağlanmış sipariş oluşturulmuş olarak gözüküyor denildi. Hepsiburada ile uğraş dur şimdi.
Son düzenleyen: Moderatör: