erdym
Üstün
Açıkçası gerek arkadaş ortamında gerek onların yaymasıyla aşırı fazla satış yaptım ve böyle pokeball tarzı şeylerden çok tamamen piyasada pahalı olan ama o ürünlerin OEM modellerini kendim daha ucuza üretip satabileceğim şeylere yöneleceğim ve bunun içinde bir siteye ihtiyacım var. Ancak sitelerin komisyon olaylarını falan bilmiyorum ve Trendyol tarzı sitelerde şahıs şirketi istediğinden böyle zorunlulukları olmayan site arayışındayım. Kargo olayını da site aracılığıyla kolayca yapabilirsem müthiş olur.
Satacağım şeyler genelde devreler için muhafaza kutuları ve tekli satılmayan veya kullanıcıların talebine göre yapabileceğim yedek parçalar olacak. Zaten amacım piyasanın çok daha altında verip sürümden kazanmak yani komisyonu az kesen bir site olmalı.
OEM tarzı ürünler üretmek istememin sebebi boyama derdi bu arada figürler 1 günümü alıyor neredeyse.
Satacağım şeyler genelde devreler için muhafaza kutuları ve tekli satılmayan veya kullanıcıların talebine göre yapabileceğim yedek parçalar olacak. Zaten amacım piyasanın çok daha altında verip sürümden kazanmak yani komisyonu az kesen bir site olmalı.
OEM tarzı ürünler üretmek istememin sebebi boyama derdi bu arada figürler 1 günümü alıyor neredeyse.
Son düzenleme: