Forumda satış yapmak isteyen insanlar olabilir. Satış yapmak için şart 500 mesaj ve 6 ay üyelik. Bu mesaj olayı biraz düşürülebilir, 300 olabilir. Çünkü yeşil sitede 100 mesaj ve 1 aylık üyelik lazım. Burada forum açıldığından beri 7 ay anca oldu. Kısacası en başında üye olan insanlar satış yapabiliyor. Satış yapmak için minimum üyelik süresi 3 ay olabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Artırmayı düşünür müsünüz? Çok daha iyi olacaktır benceBütün bunlar doğrultusunda azaltmayı hiç düşünmemekteyim.
- Makaleler
- 7
Artırmayı düşünür müsünüz? Çok daha iyi olacaktır bence![]()
Henüz değil fakat Sosyal'in gelecek yıllarında elbette artacak.
Smmmhunter
Üstün
Bu tip insanlar hep olacak zaten. Bunun 6 ay kuralıyla alakasını anlayamadım. Bu kadar yeni bir forum için 6 ay fazla bence. Geçici olarak süre azaltılmalı. Bir sene dolduktan sonra 6 ay veya daha fazlası yapılabilir. 500 mesaj arttırılabilir bu arada.Yeşil site olarak adlandırdığınız yer neresi acaba?
Ayrıca önlemleri önden alıyoruz ki problem çıkmasın. Daha geçtiğimiz aylarda sırf insanlara zararlı link gönderebilmek için 4 ay boyunca forumda aktifliğini sağlayan kişi tespit ettim. Neyse ki aldığım güvenlik önlemleri üst düzeydi ve mesajlar özel filtrelerime yakalandı: )
Bütün bunlar doğrultusunda azaltmayı hiç düşünmemekteyim.
Son düzenleme:
Yeşil site olarak adlandırdığınız yer neresi acaba?
Ayrıca önlemleri önden alıyoruz ki problem çıkmasın. Daha geçtiğimiz aylarda sırf insanlara zararlı link gönderebilmek için 4 ay boyunca forumda aktifliğini sağlayan kişi tespit ettim. Neyse ki aldığım güvenlik önlemleri üst düzeydi ve mesajlar özel filtrelerime yakalandı: )
Bütün bunlar doğrultusunda azaltmayı hiç düşünmemekteyim.
Technopat'tan bahsetmiştim.
Siz de haklısınız.
Artırmayı düşünür müsünüz? Çok daha iyi olacaktır bence![]()
İsterseniz 7 aylık forumda 6 aylık olan süreyi 9 aya çıkaralım, çok iyi olacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Orada gereksinim 1 yıl ve 1000 mesaj, kontrol etmenizi öneririm.
Technopat "Yeşil site" her şeyi doğru yapsa burada olmazdık zaten bence 500 mesaj ve 6 ay üyelik ideal satış konusu hassas olunması gerektiğini düşündüğüm bir konu.Çünkü yeşil sitede 100 mesaj ve 1 aylık üyelik lazım.
Orada gereksinim 1 yıl ve 1000 mesaj, kontrol etmenizi öneririm.
Evet şimdi kontrol ettiğimde yanlış bakmışım kusura bakmayın.
Technopat "yeşil site" her şeyi doğru yapsa burada olmazdık zaten bence 500 mesaj ve 6 ay üyelik ideal satış konusu hassas olunması gerektiğini düşündüğüm bir konu.
Belki süre düşürülebilir.
Okumayı biliyorsun diye düşünmüştüm dostum. Zaten üyelik süresi gereksiniminin azaltılmasının mantıklığı olduğunu belirttim ancak mesaj sayısı kolaylıkla artırılabilen bir sayı, bunun yükseltilmesi mantıklı olacaktır dedim.İsterseniz 7 aylık forumda 6 aylık olan süreyi 9 aya çıkaralım çok iyi olacaktır.
Okumayı biliyorsun diye düşünmüştüm dostum. Zaten üyelik süresi gereksiniminin azaltılmasının mantıklığı olduğunu belirttim ancak mesaj sayısı kolaylıkla artırılabilen bir sayı, bunun yükseltilmesi mantıklı olacaktır dedim.
Tamam kral en okuma yazma bilen sen dikkat etmemişim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347