Forumda satış yapmak isteyen insanlar olabilir. Satış yapmak için şart 500 mesaj ve 6 ay üyelik. Bu mesaj olayı biraz düşürülebilir, 300 olabilir. Çünkü yeşil sitede 100 mesaj ve 1 aylık üyelik lazım. Burada forum açıldığından beri 7 ay anca oldu. Kısacası en başında üye olan insanlar satış yapabiliyor. Satış yapmak için minimum üyelik süresi 3 ay olabilir.
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Forumda satış yapmak isteyen insanlar olabilir. Satış yapmak için şart 500 mesaj ve 6 ay üyelik. Bu mesaj olayı biraz düşürülebilir, 300 olabilir. Çünkü yeşil sitede 100 mesaj ve 1 aylık üyelik lazım. Burada forum açıldığından beri 7 ay anca oldu. Kısacası en başında üye olan insanlar satış yapabiliyor. Satış yapmak için minimum üyelik süresi 3 ay olabilir.
500 mesaj şu an ideal fakat üyelik süresi bence de azaltılmalı. Forum en azından 1 seneyi doldurana kadar 3 ay yapılabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksinimler az daha dengelenebilir, artılıyorum.
500 mesaj şu an ideal fakat üyelik süresi bence de azaltılmalı. Forum en azından 1 seneyi doldurana kadar 3 ay yapılabilir.
Bence 500 de fazla forum açıldığından beri üyeyim anca 428 mesaja ulaştım.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 43
500 mesaj gayet az bir sayı. Şartlar olması gerektiği gibi bana kalırsa.
Smmmhunter
Üstün
Süre uzun bence.500 mesaj gayet az bir sayı. Şartlar olması gerektiği gibi bana kalırsa.
Mesaj sayısı az bile. Ancak üyelik süresi şimdilik azaltılabilir bence, forum daha nispeten yeni sayılır. Biraz daha zaman geçince yine artırılabilir. Sonuçta şöyle düşünün, ikinci ele ilan açacak kişi hesabını kaybetmek istemesin, kolay elde edilmesin ki herkes kolayca ilan açıp güvenilirliği düşürmesin.
Güvenilirlik açısından iyi gibi aslında. Forum yeni olsa da çoğu ürünü teknoloji açısından düşünürsek bazen yüksek fiyatlar çıkıyor ortaya.
- Makaleler
- 7
Çünkü yeşil sitede 100 mesaj ve 1 aylık üyelik lazım.
Yeşil site olarak adlandırdığınız yer neresi acaba?
Ayrıca önlemleri önden alıyoruz ki problem çıkmasın. Daha geçtiğimiz aylarda sırf insanlara zararlı link gönderebilmek için 4 ay boyunca forumda aktifliğini sağlayan kişi tespit ettim. Neyse ki aldığım güvenlik önlemleri üst düzeydi ve mesajlar özel filtrelerime yakalandı : )
Bütün bunlar doğrultusunda azaltmayı hiç düşünmemekteyim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311