Savunmamı kuvvetlendirecek antrenman önerisi

Yer
Cintra
Şu anki programım:

1- 30 dakika tempolu koşu.

2- 15 şınav.

3- 30-60 arası mekik.

4- 30-60 arası staps.

5- 10 tur tekrar yapılarak tekvando yumruk antremanı.

Şu anda bu şekilde bir programım var. Evde yapacağım için ona göre önerirseniz sevinirim. Ayrıca dambıl antrenmanı yok çünkü, almadım.

Koşmayı öğrenmek.
Atik hareket etmeye çalışmak.
Adım ile yumruk antrenmanı.
İp atlamak.
İlk üçünü aktif olarak yapıyorum. Hatta Staps'i tek bacağımla yapıyorum. Bu sayede dengemi arttırıyorum. Birisi beni kolay kolay deviremez.

İlk üçünü aktif olarak yapıyorum. Hatta Staps'i tek bacağımla yapıyorum. Bu sayede dengemi arttırıyorum. Birisi beni kolay kolay deviremez.
Benim antremanım ise bu şekilde.
Kod:
4x12 Kolon
4x15 Parke
3x15 Fayans
4x12 Klozet
4x10 Sunta

Benim antremanım ise bu şekilde.
Kod:
4x12 Kolon
4x15 Parke
3x15 Fayans
4x12 Klozet
4x10 Sunta
Bunu 1 sene önce yapıyordun. Elim tamamen morarınca vazgeçtim. Hatta bu sebeple elim taş gibi.

Kod:
4x12 Kolon
4x15 Parke
3x15 Fayans
4x12 Klozet
4x10 Sunta
Klozeti söküp yapacaksın ama diğer türlü olmaz.

Ben reflekslerimi hızlandırmak için eskrime gitmiştim kick boks ve muay thai'ın yanında. Evde ne yapılır bilmiyorum. Şimdi savunmayla ne alaka diyeceksin. Valla ben hızlı olduğum için savunabiliyorum kendimi.

Ben reflekslerimi hızlandırmak için eskrime gitmiştim kick boks ve muay thai'ın yanında. Evde ne yapılır bilmiyorum. Şimdi savunmayla ne alaka diyeceksin. Valla ben hızlı olduğum için savunabiliyorum kendimi.
Mua Thai, Tekvando ve eksprim gibi sporlara kısa süreliğine gitmiştim. Oradan öğrendiğim teknikleri birleştirerek saldırıyorum zaten. Benim amacım dayanıklılığımı zirveye çıkartmak. Ayrıca bunu öfkelenmeden yapmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…