Profil fotoğrafları değişmiş, ne oluyor tam olarak?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İmage Replacer extension diye bir eklenti var. Eğer o var ise kaldırırsın.
Gerçi sadece burada olduğunu söylemişsiniz.Hocam yazdığım mesajlar gelmiyor mu?
Diğer sitelerde hiçbir şey yok. Sadece burada var. Daha öncesinde hesabım çalınmıştı burada ama şimdi ne oldu anlamadım tam olarak. Herkesin profil fotoğrafı böyle şu anda.
RamKokusuSeven 17
Başarılı
- Makaleler
- 1
İmage Replacer extension diye bir eklenti var. Eğer o var ise kaldırırsın.
Hocam diğer sitelerde de olmaya başladı şu anda. Ben de araştırıyorum durumu.
@Yavuz Çetin, Anydesk verebilecekseniz özel sohbet başlatayım, birlikte bakalım.
Ben yüklemedim böyle bir şeyi. Nereden gelmiş olabilir?İmage Replacer extension diye bir eklenti var. Eğer o var ise kaldırırsın.
RamKokusuSeven 17
Başarılı
- Makaleler
- 1
Var mı sizde?Hocam diğer sitelerde de olmaya başladı şu anda. Ben de araştırıyorum durumu.
Ben yüklemedim böyle bir şeyi. Nereden gelmiş olabilir?
Bilgisayarınıza erişimi olan biri size şaka yapmış sanırım. Eklentilerinizi kontrol edin.Hocam diğer sitelerde de olmaya başladı şu anda. Ben de araştırıyorum durumu.
Starset 50
Uzman
Crack dosya veya güvenilir olmayan kaynaklardan yakın zamanda bir indirme yaptınız mı?Ben yüklemedim böyle bir şeyi. Nereden gelmiş olabilir?
Evet, var.
Erişimi olan kimse olamaz yetkili bir biçimde.Bilgisayarınıza erişimi olan biri size şaka yapmış sanırım. Eklentilerinizi kontrol edin.
RamKokusuSeven 17
Başarılı
- Makaleler
- 1
Arkadaşınız şaka yapmıştır.Evet, var.
Erişimi olan kimse olamaz yetkili bir biçimde.
Uzaktan değil hocam. Direkt bilgisayarınızı kullanan biri yapmış olabilir.Evet, var.
Erişimi olan kimse olamaz yetkili bir biçimde.
Yakın zamanda crack indirme yaptım ancak bunlar üzerinden çok uzun zaman oldu. Daha dün bi' açık kaynaklı program yüklemiştim.Crack dosya veya güvenilir olmayan kaynaklardan yakın zamanda bir indirme yaptınız mı?
Uzaktan değil hocam. Direkt bilgisayarınızı kullanan biri yapmış olabilir.
Evimde kimse yok maalesef
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-