Ailene göre mi okuyacaksın? 3 ayda sözel 10 defa halledilir, ama gerçekten sağlam ve ayakları yere basan, ilerde meslek seçiminde zorlanmayacağın bir bölüm olursa mantikli. O da çok zor tabii. Onun icin karsi cikiyorlar zaten. Secim, tercih senin elinde.Hocam sayısalda başarım yok. Ailem de eşit ağırlığa çok karşi çıkıyor sözeli ise hiç istemiyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok kararsızım vallaha hocam. Para kazanma konusunda sıkıntı yok zaten eğer onu soruyorsan. İş var.Ailene göre mi okuyacaksın? 3 ayda sözel 10 defa halledilir, ama gerçekten sağlam ve ayakları yere basan, ilerde meslek seçiminde zorlanmayacağın bir bölüm olursa mantikli. O da çok zor tabii. Onun icin karsi cikiyorlar zaten. Secim, tercih senin elinde.
Winner
Üstün
EA devam etmeniz en mantıklısı.Hocam sayısalda başarım yok. Ailem de eşit ağırlığa çok karşo çıkıyor sözeli ise hiç istemiyorlar.
Bakalım inşallah matematiği ne kadar yapabilirsek.
Gercekci Davut olmak elbette gerekli de, KS kalan 3 ayda hic calismasin mi yani?Yetmiyor hocam. Hatta gerekirse Eylül'den beri tüm netlerini atsa daha da iyi.
Bunu mu diyelim? Başkalarına daha iyi mezuna bırak, bu sene olmaz demek için uğraşıyorsunuz gibime geliyor. Evet, gidişat şu aya kadarki gibiyse olmaz.
Son ana kadar calismaya devam etmeli, önce bölümünün ne oldugunu secerek. Ayrica elinizde bulunan veriler de bence bu noktada gayet yeterli.
Ha, siz ben kendi netlerimle kıyase ederim diyorsanız; o başka. KS belki bu konuda size yardimci olmak istemeyebilir. Veya isteye de bilir. Ama Eylül'den bu yana olan netlerini atmasının hiç mi hiç manası yok bence.
Hoca, KS sayısal yapamıyorum diyor. Matematik olmadan EA olur mu sizce?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Realist bakarsak sözelde mükemmel ortalama ve hocalarla mükemmel ilişki kurup akademide devam etmen lazım. O kadar çalışmaktansa YKS çalışmak daha mantıklı. EA'da psikoloji falan okunabilir. Ağızın laf yapıyorsa sosyal medya falan yürürsün oradan. Sayısalda ise daha çok alan var. En kötü havacılıkla alakalı teknikerlik okuyup THY'de işe başlarsın. Şu an gelecekle alakalı gram tahmin yapamıyoruz o kadar çok gelişme varki. O yüzden şu mantıklı bu mantıklı diyemeyeceğim. Babanın iş yeri falan var mı? Belki onunla alakalı bir bölümde olabilir.
Ben KS'nin bu durumdan baska konularda bahsettigini hatirliyorum, müteahhit ise falan bence de düşünebilir.Babanın iş yeri falan var mı? Belki onunla alakalı bir bölümde olabilir.
Evet birkaç işimiz var.Ben KS'nin bu durumdan baska konularda bahsettigini hatirliyorum, müteahhit ise falan bence de düşünebilir.