kaanbey 4

Uzman
Selamlar, 2 yıl boyunca sayısal girdim fakat doğru düzgün çalışmadım. Geçen sene dershaneye gittim, pek bir faydası olmadı. KPSS çalışırken tarih, coğrafyayı daha iyi yapabiliyorum, severek çalışıyorum. Sizce EA olarak mı çalışmalıyım? İnsanlar bana "iş bulamazsın, doğru düzgün bölüm yok" diyor. YBS veya hukuk olabilir. Sizce sayısal mı çalışayım, EA mı? (Asıl istediğim bölümler sayısalda)

Bu kararı biz değil sen vereceksin. EA okuyup daha ikinci senesinden iş bulanda var sayısal okuyup bitirmesinden iki sene geçmesine rağmen işsiz olanda. İş bulma tamamen sana ve bölümüne bağlı.

Hocam ama EA'daki derslere daha ilgili ve istekli çalışıyorum.

Ea ile sayısalın farkı fen ve sos 1. Ea'dan iyi bir sonuç yapabilmek için her halükarda ayt matematik ve tyt konusunda iyi olmalısın.

Bu kararı biz değil sen vereceksin. EA okuyup daha ikinci senesinden iş bulanda var sayısal okuyup bitirmesinden iki sene geçmesine rağmen işsiz olanda. İş bulma tamamen sana ve bölümüne bağlı.

Ea ile sayısalın fark fen ve sos 1. Ea'dan iyi bir sonuç yapabilmek için her halükarda ayt matematik ve tyt konusunda iyi olmalısın.
Matematiği seviyorum, zaten TYT çalkantılı ama biyolojiyi sevmiyorum. Edebiyatı orta, sosyali severim.

Bana insanlar yönlendirdiği için sayısala başlamışsın gibi geldi bence istediğini yapmalısın.

Haklısınız hocam, ama 600K'dan biraz zor olacak. Ama sevmediğim işe de katlanmak istemem. Aslında YBS'yi severim, fakat endüstri mühendisliği veya bilgisayarı çok isterim. Şahsen merakım da var ama 600K sıralamam var, maalesef ki seneye çok zor olacak diyorlar.