seeraddar

Yetkin
Şimdi sadece 4 dersten sorumlusun. Bu 4 dersten de, eğer TYT'n sağlamsa, hiç çalışmadan bile net çıkarabiliyorsun. Ben mesela AYT matematikte 6 soru civarında yapabiliyorum ve lise boyunca AYT matematiğine dair 1 saat bile ders görmedim. Fene gelirsek, orada da hem TYT'de hem AYT'de ortak, bağlayıcı konular var. Buralardan da birkaç net geliyor zaten. Yani çalışman gereken yerler, aslında daha önce aşina olduğun konular oluyor. Rahatlık mı bu yani?

AYT her zaman TYT'den daha rahat olur. Çünkü AYT konu çalışa çalışa netlerini arttıracağın bir sınav. Ama konu çalışmak sadece yeterli değil. Aynı zamanda pratik yapmak ta önemli.

Fen konusuna gelecek olursak. 11 fen konularını sıkı tut yeter. 12'de bir şey yok.

AYT her zaman TYT'den daha rahat olur. Çünkü AYT konu çalışa çalışa netlerini arttıracağın bir sınav. Ama konu çalışmak sadece yeterli değil. Aynı zamanda pratik yapmak ta önemli.

Fen konusuna gelecek olursak. 11 fen konularını sıkı tut yeter. 12'de bir şey yok.

12.sınıfım ben aralık sonrasına kalacak AYT fen.

Hicbir sey bilmeyerek EA'dan 90K siralama yaptim. Asil rahatlik EA'da. MF icin saglam calismak gerekiyor. Direkt olarak bilgiye dayali oldugu icin bilmedigin veya zayif oldugun yerden soru gelirse kara kara dusunursun sorulara baktigin vakit.