Detaylar
Kim cevapladı?ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Trollstore indirmeye çalıştım ma jailbreak yapmak istemiyorum.Bunu düzeltmenin bir yolu yok. Ya trollstore indireceksin ya da bekleyeceksin. Trollstore indirmeni öneririm onun süresi yok. Ama Scarlet'in bir sertifikası var o bitince kullanamazsın.
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Trollstore indirmeye çalıştım ma Jailbreak yapmak istemiyorum.
Jailbreak'siz. iOS sürümünüz ne? @Stereo.Luigi99 daha çok biliyor.
Bilgisayarın varsa Sideloadly ile .ipa dosyalarını yükleyebilirsin. Ayrıca bu programda otomatik sertifika yenileme özelliği de var.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şarj kablom bilgisayara bağlanmıyor ek bir şey, şu an bütçe harcayamamBilgisayarın varsa Sideloadly ile .ipa dosyalarını yükleyebilirsin. Ayrıca bu programda otomatik sertifika yenileme özelliği de var.
Yüklemeyi bilmiyorum. Stereo Luigi yardımcı olursa sevinirim.Jailbreak'siz. iOS sürümünüz ne? @Stereo.Luigi99 daha çok biliyor.
iOS sürümünüz 17.2 olarak görünüyor, eğer cidden öyleyse TrollStore'u kullanamazsınız maalesef.
Bilgisayarınız varsa Sideloadly kullanın, en azından Çinli sertifikalara güvenmezsiniz. Yoksa yapacak bir şey yok.
Bilgisayarınız varsa Sideloadly kullanın, en azından Çinli sertifikalara güvenmezsiniz. Yoksa yapacak bir şey yok.
Son düzenleme:
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
Teşekkürler.iOS sürümünüz 17.2 olarak görünüyor, eğer cidden öyleyse TrollStore'u kullanamazsınız maalesef.