Örnek bir kol atabilir misiniz

Daha doğrusu scufın linkini atabilir misiniz, ona göre şekil benzerliği yapayım arka butonlar için

Ekran görüntüsü 2025-04-05 150036.webp

Bune benzeri gibi.
Ben Sniper oynamaya yeni başladım Pro Controller almak istiyorum o yüzden alacağım beni uzun süre götürsün istiyorum.

Valla hocam bu şekilde bildiğim tek kol razer Wolverine v2 pro o da bütçenizin çok 0stünde, ama 4000 lira civarına çıkabilirim derseniz amazonda manba one var inceleyebilirsiniz, tam istediğiniz şekilde değil ama önerdiklerimden daha fazla butonu var gene

Vallahi hocam bu şekilde bildiğim tek kol Razer Wolverine V2 Pro o da bütçenizin çok 0stünde ama 4000 lira civarına çıkabilirim derseniz Amazon'da manba One var inceleyebilirsiniz, tam istediğiniz şekilde değil ama önerdiklerimden daha fazla butonu var gene.

Hocam sizi bir.
Öneri söyleceğim.
Benim istediğim.
4 tampon.
No drift.
Kontrolfreek uyumlu.
PC uyumlu.
Maksimum bütçe 3000.
FPS için.
Uzun süreli.

@Katipke, hocam hala burada mısınız?

Hocam sizi bir.
Öneri söyleceğim.
Benim istediğim.
4 tampon.
No drift.
Kontrolfreek uyumlu.
PC uyumlu.
Maksimum bütçe 3000.
FPS için.
Uzun süreli.

Son düzenleme:
Hocam sizi bir.
Öneri söyleceğim
Benim istediğim
2 tampon.
No drift.
Kontrolfreek uyumlu
PC uyumlu
Maksimum bütçe 3000.
FPS için.
Uzun süreli.
Cyclone 2 hariç türkiyede öyle bir kol yok malesef hocam, ps4 veya 5 kolu için kullanılan kontrolfreekler tam uyumlu oluyor.
Bundan 1 ay önce olsaydı machenike g5 pro v2 önerebilirdim belki ama onu da şu an fiyatı uçtuğu için öneremem

Cyclon'e 2 hariç Türkiye'de öyle bir kol yok maalesef hocam, PS4 veya 5 kolu için kullanılan kontrolfreekler tam uyumlu oluyor.
Bundan 1 ay önce olsaydı machenike G5 Pro V2 önerebilirdim belki ama onu da şu an fiyatı uçtuğu için öneremem.

Hocam 4 button ve 2 button farkı ne acaba sizce FPS oyunları için 4 button iyi bana öneriniz var mı?
4 button.

@Katipke, hocam burada mısınız?
Hocam 4 button ve 2 button farkı ne acaba sizce FPS oyunları için 4 button iyi bana öneriniz var mı?
4 button. Türkiye satışı yok mu?

4 button.

@Katipke, hocam burada mısınız?
4 button. Türkiye satışı yok mu?
Hocam düşünüyorum 4 butonlu var mı diye lakin aklıma gelmiyor, Türkiye'de malesef fazla bir çeşitlilik yok kol konusunda. 4 buton elbette ki sizi daha rahat ettirecektir. Bulabilirseniz eğer easysmx x20 güzel olabilir. 0 satışı yok ama 2. Elde temiz bulabilirsiniz gibime geliyor

@Katipke, hocam Cyclon'e 2 alacağım güzel bir Controller beğendim.

Hocam düşünüyorum 4 butonlu var mı diye lakin aklıma gelmiyor, Türkiye'de maalesef fazla bir çeşitlilik yok kol konusunda. 4 buton elbette ki sizi daha rahat ettirecektir. Bulabilirseniz eğer EasySMX X20 güzel olabilir. 0 satışı yok ama 2. elde temiz bulabilirsiniz gibime geliyor.

Ben sadece yere yatmayı çömelmeyi istiyorum zıpla tuştan yapabilirim.