Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Normaldir. Biraz havalandırmayı deneyin, üzerindeki koku biraz gitsin. Birkaç güne kendi kendine geçer.
Normal.Daha yeni aldım, bugün elime ulaştı ve eski Android telefonların kokusu olurdu ya öyle bir koku geliyor. Bir plastik kokusu. Normal midir?
Sıfır olunca olur.Çok yoğun ama. Daha önce ki mouselerimde olmayınca sorayım dedim.
- Makaleler
- 62
Yukarıda yazmıştım. Cihazı havalandırmayı deneyin, üzerindeki koku biraz gider.Çok yoğun ama. Daha önce ki mouselerimde olmayınca sorayım dedim.
Hasanxcd
Uzman
Hep sıfırdı önceden kullandıklarım da zaten ama fazla bekletilmiş de olabilir onlar. Teşekkürler.
Yukarıda yazmıştım. Cihazı havalandırmayı deneyin, üzerindeki koku biraz gider.
Deneyeceğim teşekkürler.
Kötü bir plastik kokusu vardır. Özellikle dandik ve ucuz Çin ürünlerinde gelen beyaz Type-C kablolarda olur. Dokununca eline de buluşur. Veya kalitesiz mouse pad(₺30-100 arası ve özellikle Razer diye satılanlar) asla geçmeyen koku. O tarz bir koku değilse sorun yoktur.
Genelde ürünleri havalandırmadan direkt kutuladıklarından, o plastik kokusu kalıyor. Aslında çok ufak bir havalandırma deliği bırakabilirler. Bazı ürünlerde bu yapılıyor. Tabii fareye bir etkisi olur mu bilmiyorum.
Genelde ürünleri havalandırmadan direkt kutuladıklarından, o plastik kokusu kalıyor. Aslında çok ufak bir havalandırma deliği bırakabilirler. Bazı ürünlerde bu yapılıyor. Tabii fareye bir etkisi olur mu bilmiyorum.