Binlerce diskten alınan verilere bakılacak olursa Western Digital diskler uzun vadede en dayanıklı sabit diskler olarak ortaya çıkmış. Veriler her yıl kullandığı disklerin bozulma raporlarını paylaşan Backblaze'den alınmış.
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Video kullanılamıyor yazıyor hocam.
mr.esat
Üstün
YouTube'da izleyine tıklayın, video sahibi harici oynatmayı engellemiş.
Binlerce diskten alınan verilere bakılacak olursa Western Digital diskler uzun vadede en dayanıklı sabit diskler olarak ortaya çıkmış. Veriler her yıl kullandığı disklerin bozulma raporlarını paylaşan Backblaze'den alınmış.
Zaten ne olduysa uzun vade kullanımdan sonra oldu. 2018 yılında Seagate Barracuda 1TB hard disk satın almıştım, şu an kullanmıyorum çünkü bilgisayarı aşırı derecede etkiliyordu.
Her iki marka da zaten disk denince akla gelen ilk markalardan. Şahsen WD tercihim.
WD deneyimlerim çok daha iyiydi benim de.
berat3636
Başarılı
Video kullanılamıyor hatası gözüküyor.
Elektrikçiyiz ve okullara güvenlik kamerası takıyoruz. Bazen 7/24'ler çok pahalı oluyor. Özellikle de 2 kameralı küçük okullara düşük GB'lı HDD takmamız gerektiğinde. Öyle durumlarda mecburi olarak normal HDD alıyoruz ve bu genellikle Seagate daha ucuz olsa bile WD markası oluyor. Demek ki doğruyu yapıyoruz
Elektrikçiyiz ve okullara güvenlik kamerası takıyoruz. Bazen 7/24'ler çok pahalı oluyor. Özellikle de 2 kameralı küçük okullara düşük GB'lı HDD takmamız gerektiğinde. Öyle durumlarda mecburi olarak normal HDD alıyoruz ve bu genellikle Seagate daha ucuz olsa bile WD markası oluyor. Demek ki doğruyu yapıyoruz
- Makaleler
- 9
Seagate HDD kullanan arkadaşlarım ömürleri konusunda epey şikayetçiler. WD kullanımında çok daha memnunlar. Kendim de 10 yıldır WD Blue 1 TB HDD kullanıyorum. Hala daha bir tane bad sector yok.
Hard diskte WD, SSD'de Seagate derim.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-