Seagate Skyhawk Surveillance disk satın alınabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darth AMD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 105
  • Etiketler Etiketler
    harddisk
Bütçe
3.400-3.500 TL

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Şu zamana kadar hep 2,5 inç, 8 MB önbelleğe sahip, 5400 RPM hard disk kullandım. Almışken depolaması fazla olsun diye bakmaya başladım. 4 TB 5400 RPM hard diskler, 7/24 kayıt diski olduğu için ucuzmuş. 3 yıl yazma garantisi olduğunu düşünürsek, ben o kadar yoğun kullanmayacağım ve daha çok okuma işlemi yapacağım. ChatGPT’ye danıştığım zaman Grok gibi tepki vermese de, bana 7200 RPM 2 TB almaya yönlendirmek istedi. Biraz sessizlik ve dayanıklılıktan yanayım. Sizce ne yapayım?

Seagate Skyhawk Surveillance ST4000VX016 3.5" 4 TB 5400 RPM 256 MB SATA 3 HDD - N11

Son düzenleme:
  • Seagate Skyhawk Surveillance 4 TB 5400 RPM disk, 7/24 kayıt yapacak şekilde tasarlandığı için güvenilir bir seçenek. Bu modelin, sürekli kullanımda dayanıklı olduğunu belirtmekte fayda var.
  • Eğer yoğun okuma işlemleri yapacaksanız, 5400 RPM yeterli olabilir, ancak yazma işlemleri daha fazla olursa 7200 RPM disklere yönelmek isteyebilirsiniz.
  • Diskin sessizliği ve dayanıklılığı sizin tercihiniz olduğu için 5400 RPM modeli iyi bir denge sağlar, özellikle sürekli yazma yükü olan uygulamalar için.
  • Eğer kullanım süreniz 3 yıl ise ve daha çok okuma yapacaksanız, 4 TB’lik 5400 RPM sürüm, daha fazla depolama alanı sağlaması açısından mantıklı bir seçim olabilir.

Sonuç: Seagate Skyhawk Surveillance 4 TB 5400 RPM disk almanız önerilir; bu, gerektiğinde arşivleme ve kayıt için yeterli alan sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…