• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Gıda Seçili Ülker atıştırmalıklarında 400 TL'ye %30 indirim ve 500 TL'ye 70 TL ek kupon

Bence aralarında pek de fark yok. Eti de kötü. Sadece Ülker'den biraz daha az kötü.
En azından her ürününde palm yağı yok, o da bir şeydir. Şimdi Eti'yi de elesek ucuza elle tutulur ürün üreten kalmayacak.

Yoksa... Ülker size de mi para verdi
Bu yorum çok masum gibi gözüküyor ama aslında ağır bir yorum. Ne Ülker'den para alıyorum ne de kendi cebim için bu paylaşımları yapıyorum. Techolay ile Hepsiburada, işbirliği içinde ve Techolay'ın büyüyüp gelişebilmesi adına referanslı link paylaşımı yapıyoruz. Yani Hepsiburada ile işbirliğimiz var; Ülker ile herhangi bir bağlantımız yok, Ülker'den para da almıyoruz.

Ayrıca Hepsiburada ile işbirliğimizin olması, samimiyete ve objektifliğe yansımayacak, hatta olası Hepsiburada kaynaklı problemlerde daha hızlı çözüm ihtimali ve imkanı var.

En azından her ürününde palm yağı yok, o da bir şeydir. Şimdi Eti'yi de elesek ucuza elle tutulur ürün üreten kalmayacak.
Ben sahsen direkt bu tarz paketli ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum. En kötü çikolata alırım o da basit olanlarından.

İfadeler: D4C

Ben şaka yapmıştım ya.Abartmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…