- Makaleler
- 50
Bence aralarında pek de fark yok. Eti de kötü. Sadece Ülker'den biraz daha az kötü.Ben ETİ babadan razıyım, Ülker gitsin dandik ürünlerini influencerlara reklam yaptırıp satmaya çalışsın.
En azından her ürününde palm yağı yok, o da bir şeydir. Şimdi Eti'yi de elesek ucuza elle tutulur ürün üreten kalmayacak.Bence aralarında pek de fark yok. Eti de kötü. Sadece Ülker'den biraz daha az kötü.
Bu yorum çok masum gibi gözüküyor ama aslında ağır bir yorum. Ne Ülker'den para alıyorum ne de kendi cebim için bu paylaşımları yapıyorum. Techolay ile Hepsiburada, işbirliği içinde ve Techolay'ın büyüyüp gelişebilmesi adına referanslı link paylaşımı yapıyoruz. Yani Hepsiburada ile işbirliğimiz var; Ülker ile herhangi bir bağlantımız yok, Ülker'den para da almıyoruz.
Ben sahsen direkt bu tarz paketli ürünlerden uzak durmaya çalışıyorum. En kötü çikolata alırım o da basit olanlarından.En azından her ürününde palm yağı yok, o da bir şeydir. Şimdi Eti'yi de elesek ucuza elle tutulur ürün üreten kalmayacak.
Bu yorum çok masum gibi gözüküyor ama aslında ağır bir yorum. Ne ülker'den para alıyorum ne de kendi cebim için bu paylaşımları yapıyorum. Techolay ile Hepsiburada, iş birliği içinde ve Techolay'ın büyüyüp gelişebilmesi adına referanslı link paylaşımı yapıyoruz. Yani Hepsiburada ile iş birliğimiz var; ülker ile herhangi bir bağlantımız yok, ülker'den para da almıyoruz.
Ayrıca Hepsiburada ile iş birliğimizin olması, samimiyete ve objektifliğe yansımayacak, hatta olası Hepsiburada kaynaklı problemlerde daha hızlı çözüm ihtimali ve imkanı var.
Arkadaşlar merhaba,
Techolay olarak gelirlerimizi artırmak ve sizlere daha iyi hizmet sunmak için çeşitli e-ticaret siteleriyle işbriliği yapmayı planlıyoruz. Bu işbirlikleri sayesinde e-ticaret sitelerine giden bağlantılar üzerinden gelirlerimizi artırabiliyoruz.
Bu bağlamda Türkiye’de yaygın olarak kullanılan Hepsiburada ile bir iş birliği gerçekleştirdiğimizi belirtmek isterim. İçeriklerimizde ve Techolay Sosyal platformunda paylaşılan Hepsiburada bağlantılarını güncelleyerek, yönlendirmelerin bize ait olduğunu gösterecek düzenlemeler yapacağız (bkz. Akakçe nasıl yapıyorsa).
Bu...
- Recep Baltaş
- hepsiburada techolay
- Forum: Techolay