Yoksa... Ülker size de mi para verdi :D
Bu yorum çok masum gibi gözüküyor ama aslında ağır bir yorum. Ne Ülker'den para alıyorum ne de kendi cebim için bu paylaşımları yapıyorum. Techolay ile Hepsiburada, işbirliği içinde ve Techolay'ın büyüyüp gelişebilmesi adına referanslı link paylaşımı yapıyoruz. Yani Hepsiburada ile işbirliğimiz var; Ülker ile herhangi bir bağlantımız yok, Ülker'den para da almıyoruz.

Ayrıca Hepsiburada ile işbirliğimizin olması, samimiyete ve objektifliğe yansımayacak, hatta olası Hepsiburada kaynaklı problemlerde daha hızlı çözüm ihtimali ve imkanı var.

Bu yorum çok masum gibi gözüküyor ama aslında ağır bir yorum. Ne ülker'den para alıyorum ne de kendi cebim için bu paylaşımları yapıyorum. Techolay ile Hepsiburada, iş birliği içinde ve Techolay'ın büyüyüp gelişebilmesi adına referanslı link paylaşımı yapıyoruz. Yani Hepsiburada ile iş birliğimiz var; ülker ile herhangi bir bağlantımız yok, ülker'den para da almıyoruz.

Ayrıca Hepsiburada ile iş birliğimizin olması, samimiyete ve objektifliğe yansımayacak, hatta olası Hepsiburada kaynaklı problemlerde daha hızlı çözüm ihtimali ve imkanı var.

Ben şaka yapmıştım ya.Abartmadınız mı?