Feyyaz Deniz

Üyecik
BIOS’ta Secure Boot’u enabled yaparken “Reboot Key KP’yi Updatele” tuşuna bastıktan sonra PC kapandı. Açıldığında monitörlere hiç görüntü gitmiyor, ancak kasadaki GPU fanları ve diğer fanlar çalışıyor. CLR_CMOS yaptım ama hâlâ gelmiyor. Kasa açıldıktan 15 saniye sonra ince bir çınlama sesi geliyor.

BIOS’ta Secure Boot’u enabled yaparken “Reboot Key KP’yi Updatele” tuşuna bastıktan sonra PC kapandı. Açıldığında monitörlere hiç görüntü gitmiyor, ancak kasadaki GPU fanları ve diğer fanlar çalışıyor. CLR_CMOS yaptım ama hâlâ gelmiyor. Kasa açıldıktan 15 saniye sonra ince bir çınlama sesi geliyor.
Anakart H610M H v3 DDR4

Son düzenleme:
BIOS'ta Secure Boot'u enabled yaparken “reboot key Kp'yi updatele” tuşuna bastıktan sonra PC kapandı. Açıldığında monitörlere hiç görüntü gitmiyor, ancak kasadaki GPU fanları ve diğer fanlar çalışıyor. CLR_CMOS yaptım ama hâlâ gelmiyor. Kasa açıldıktan 15 saniye sonra ince bir çınlama sesi geliyor.

Anakart H610M h V3 DDR4.

Update yaptıktan sonra görüntü gelmiyor diye gücü kestin mi?

İşlemci Intel i5 13400F anakarttan da görüntü alamıyorum.

F ibareli işlemci kullandığınız için anakarttan görüntü alamamanız normal çünkü işlemcinin içerisinde dahili grafik birimi bulunmuyor. Bu işlemci ile görüntü alabilmek için mecbur ekran kartı kullanmalısınız.

Bilgisayarın ekran kartını söküp ardından BIOS pilini çıkarıp 10 dk kadar bekleyin tekrar bileşenleri yerlerine takıp kontrol edin. Belki bu şekilde denemek işe yarar.

İşlemlere başlamadan önce vücudunuzdaki statik elektriği atın.

Son düzenleme: