D DuranEmmi Çalışkan Katılım 18 Nisan 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 3 Bugün 18:57 #1 Arkadaşlar merhaba, dediğim gibi Secure Boot ve TPM 2.0 açık ama oyunlarda başlıktaki hatalardan veriyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler. İşletim sistemi: Windows 11.
Arkadaşlar merhaba, dediğim gibi Secure Boot ve TPM 2.0 açık ama oyunlarda başlıktaki hatalardan veriyor. Yardımcı olan herkese teşekkürler. İşletim sistemi: Windows 11.
Çözüm BordoBereli Bugün 19:04 Windows + R yapıp msinfo32 yaz ve BIOS modunun UEFI olması lazım. Değilse UEFI yap. Ondan sonra güvenli önyüklemeyi açık yap.
Windows + R yapıp msinfo32 yaz ve BIOS modunun UEFI olması lazım. Değilse UEFI yap. Ondan sonra güvenli önyüklemeyi açık yap.
BordoBereli 24 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 514 Çözümler 3 Beğeniler 267 Bugün 19:04 #2 Windows + R yapıp msinfo32 yaz ve BIOS modunun UEFI olması lazım. Değilse UEFI yap. Ondan sonra güvenli önyüklemeyi açık yap. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows + R yapıp msinfo32 yaz ve BIOS modunun UEFI olması lazım. Değilse UEFI yap. Ondan sonra güvenli önyüklemeyi açık yap.
KS KS D DuranEmmi Çalışkan Katılım 18 Nisan 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 3 Bugün 19:05 #3 BordoBereli dedi: Windows + r yapıp msinfo32 yaz ve BIOS modunun UEFI olması lazım. Değilse UEFI yap. Ondan sonra güvenli önyüklemeyi açık yap. Genişletmek için tıkla... Denedim sorun çözüldü. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
BordoBereli dedi: Windows + r yapıp msinfo32 yaz ve BIOS modunun UEFI olması lazım. Değilse UEFI yap. Ondan sonra güvenli önyüklemeyi açık yap. Genişletmek için tıkla... Denedim sorun çözüldü. Teşekkürler.
BordoBereli 24 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 514 Çözümler 3 Beğeniler 267 Bugün 19:06 #4 Rica ederim, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi