Neden riskli olsun? Sertfikaların süresi doldu maalesef. Eski ISO dosyalari da iptal şu an.
İmza hatası veriyor bu arada, BIOS güncellenmeden çözülmez. Windows'un yeni ISO'su indirmeye gerek var mı bilmiyorum ben güncellemedim Secure Boot kapali kullaniyorum.
Neden riskli olsun? Sertfikaların süresi doldu maalesef. Eski ISO dosyalari da iptal şu an.
İmza hatası veriyor bu arada, BIOS güncellenmeden çözülmez. Windows'un yeni ISO'su indirmeye gerek var mı bilmiyorum ben güncellemedim Secure Boot kapali kullanıyorum.
Kurulum sırasında herhangi bir aksilik yaşanırsa anakart brick oluyormuş diye duydum.
Hocam şu anki BIOS sürümü de aynı ama ASUS'un sitesindeki ile güncellemek yine çözer mi sorunu?
Windows'u da daha dün kurdum aslında sitesinden son sürüm indirmiştim. Linux'la alakalı diye düşünüyorum ben durduk yere neden olsun ki?
Kurulum sırasında herhangi bir aksilik yaşanırsa anakart brick oluyormuş diye duydum.
Hocam şu anki BIOS sürümü de aynı ama ASUS'un sitesindeki ile güncellemek yine çözer mi sorunu?