Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Secure Erase işlemi, veriler geri getirilemeyecek şekilde SSD'yi tamamen sıfırlar. Eski haline getirmekten kastın bu mudur?
Secure Erase işlemi, veriler geri getirilemeyecek şekilde SSD'yi tamamen sıfırlar. Eski haline getirmekten kastın bu mudur?
Hayır, ben bu işlemi yanlışlıkla yaptım. 1 adet M.2 SSD takılıydı, sistemin kurulu olduğu tek diske böyle bir işlemi yapmaya nasıl izin verdi Windows anlamadım. Resimler vb. her şey gitti, verileri kurtarma imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ben bu işlemi yanlışlıkla yaptım. 1 adet M.2 SSD takılıydı, sistemin kurulu olduğu tek disk'e böyle bir işlemi yapmaya nasıl izin verdi Windows anlamadım. Resimler vb. her şey gitti verileri kurtarma imkanım var mı?
Maalesef kurtarma imkanınız yok. Yanlışıkla veya bilerek yapılması fark etmiyor.

İsterseniz işlemi nasıl yaptığınızı anlatın. Belki de secure erase yapmamışsınızdır. Pek yanlışlıkla yapılacak bir şey değil.
Bios üzerinden yaptım aslında işlem öncesi soru sordu ama bu denli bir işlem yapaniliceğimi düşünmeden onayladım msi anakart Advenced bölümünden yapyım
secure erase +