kaanleclerc 8

Becerikli
Yer
Maryland, Baltimore
Üç Dört Beş All Star'ın Seda Sayan ile çektiği yeni YKS reklamına mutlaka denk gelmişsinizdir. Açıkçası eğitim dünyasının o kasvetli ve birbirinin kopyası reklam şablonlarından sonra ekranda birden Seda Sayan'ı görmek bana hem çok komik hem de inanılmaz eğlenceli geldi. Özellikle televizyondan aşina olduğumuz ikonik kelimelerini YKS versiyonuna uyarlayarak kullanması bence senaryonun en yaratıcı detayı olmuş. Böyle yüksek enerjili bir ismin markanın yüzü olması, öğrencinin sınav stresiyle dolu bilinçaltına pozitif ve rahatlatıcı bir imaj kazandırıyor. Şahsen prodüksiyon kalitesi ve bu cesur ters köşesiyle, sadece eğitim alanında değil, genel anlamda son yılların en iyi reklam kampanyası olabileceğini düşünüyorum. Siz bu reklam hakkında ne düşünüyorsunuz?

Reklamı izlemek için:

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS bittiği için her çıktığında şöyle izliyorum. Beni bağlamaz artık.

Screenshot_2026-08-22-17-52-33-207_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp

Seda Hanım 34 yaş üstü kontenjanından faydalanmak istiyor galiba.

Vallahi almak istiyordum ama para yok. Güzel yer ama işte Seda Sayan'a gerek var mıydı? Kim Seda Sayan görüp almak ister diye düşünüyorum.

Maliyetler herkesin belini büküyor, o konuda çok haklısın. Ama sitelerinde taksit imkanı var, aylık ufak ufak bölününce pek koymuyor insana, aradan çıkıp gidiyor. Seda Sayan meselesine gelirsek, zaten kimse ekranda onu görüp de "Seda ablam öneriyorsa ben bu matematiği kesin fullerim" diyerek koşa koşa kitap almaz. Bence adamların tek derdi o klasik, iç bayıltan sıkıcı eğitim reklamlarından sıyrılıp hepimize "bu ne alaka ya" dedirtmekti. Klasik bir hoca koysalar izleyip geçecektik, şimdi oturmuş bunu tartışıyoruz. O absürtlük bence işin en eğlenceli ve zekice kısmı.