Detaylar
Kim cevapladı?Tracker ekleyip biraz daha bant genişliğini yüksek seçin, bazı seederlar itliğine 5kbps falan seedleyebiliyor. qBittorrent'le deneyin başka client kullanıyorsanız.24 seed 8 leech var indireceğim Torrent dosyasında ama bir türlü başlamadı indirme. Hızı 0'da kalıyor hiç ilerlemedi. Yardımcı olursanız sevinirim abiler şimdiden teşekkürler.
24 seed 8 leech var indireceğim Torrent dosyasında ama bir türlü başlamadı indirme. Hızı 0'da kalıyor hiç ilerlemedi. Yardımcı olursanız sevinirim abiler şimdiden teşekkürler.
Hocam bunun tek kesin çözümü tek linkleri kullanın. Ben uzun süredir Torrent kullanmıyorum artık gına geldi. Kur jdownloader2 tek linki yapıştır buna indir Max hızda kafan rahat olsun.
Anlamadım hocam indirdim programı torrent magnet bağlantısını kopyaladım. Gerisini anlamadım.Hocam bunun tek kesin çözümü tek linkleri kullanın. Ben uzun süredir Torrent kullanmıyorum artık gına geldi. Kur jdownloader2 tek linki yapıştır buna indir Max hızda kafan rahat olsun.
Anlamadım hocam indirdim programı Torrent magnet bağlantısını kopyaladım. Gerisini anlamadım.
Hocam Torrent'i bırak Torrent'le işin yok, eğer düşündüğüm gibi oyun indirmek içinse tek link olarak paylaşıyorlar oyunu onu kopyala yapıştır programa sonra indir.
Hocam Torrent'i bırak Torrent'le işin yok, eğer düşündüğüm gibi oyun indirmek içinse tek link olarak paylaşıyorlar oyunu onu kopyala yapıştır programa sonra indir.
Oyun değil. Bir tane film. Ve sadece Torrent seçeneği var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı