Dediğiniz durumu hiçbir marka yapmaz bu arada. Ben sadece sıvı soğutucu tamirini kast ediyorsunuz sanıyordum. Sorumluluk reddi kısmına bile özenle "tesadufi diğer parçalara gelecek zararlardan sorumlu değiliz" yazıyor tüm markalar.

Avrupa da var. Eğer akma durumunda sistemine zarar gelirse her parçanın bedelini karşılıyorlar. Burada vermemelerine şaşırmam zaten.

Segotep soğutucular gaming gecesi fiyatına düşmüş ve mükemmel fiyatlar var.

Şu anki piyasada 120 mm 4 bakır borulu soğutucu için bedava fiyat. Sadece Intel uyumlu olması sıkıntı ama i5 14400F rahat soğutur.

6 bakır borulu olduğu ve beyazı bulunduğu için güzel fiyat.

Asıl bomba bu. Thermalright pearless assasin denginde bir soğutucu ve resmen yarı fiyatına satılıyor. Bedavanın kendisi diyebiliriz.

Aktif olarak Türkiye'de satılan en ucuz sıvı soğutucu. 120 mm sıvı soğutucu önerilmez, gidin kule tipi alın ama görünüş olarak hoşunuza gittiyse niye alınmasın ki?

Görünüşü gerçekten güzel.

FZ6 Pro'yu aldım bakalım, işin komik yanı sipariş verdikten sonra pişman olursanız iptal edemiyorsunuz :d akşam 10'da satın almıştım hemen fark ettim ki yanlış adresi girmişim iptalde edemedim hemen hazırlanıyora atmış neyse mesaj attım akşam sabah kargo firmasını bilgilendirdik diye döndüler umarım sorun çıkmaz.

Kısaca satın alır almaz bile iptal edememek saçmaymış. Umarım da ürün güzeldir, diğer markalara göre ucuz görünüyor.