AhmetBurak

Başarılı
Merhaba,

Şu anda Kayseri'de yaşıyorum. Yaşım 19, şubatta 20 olacağım. 8 seneyi geçmiştir gözlük kullanmaya başlayalı. Artık sıkıldım. Gözlerimi çizdirmek istiyorum. Özele gidecek maddi durumum çok yok, şehir hastanelerinde cüzi bir miktara yapılıyormuş bu işlem sanırım.

Bunun için ayrı bir poliklinik mi var yoksa direkt göz için randevu alıp mı gidiyorum? Yakınınızda olan veya olmak isteyenler var mı? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal genel goz randevusu alip gidebilirsin. Her hastane de yapilmiyor. Ben İstanbul da Beyoglu goz hastanesine basvurdum.

Askeri sinava hazirlandigim icin bana randevu verdiler. Doktor genelde bu ve benzeri sebepten gelenlere sira verildigini soylemisti.

Screenshot_20251113_081718_CDAS.webp

2026 Şubat a tarih verdiler, beklemedeyim.

Normal genel goz randevusu alip gidebilirsin. Her hastane de yapilmiyor. Ben İstanbul da beyoglu goz hastanesine basvurdum.

Askeri sinava hazirlandigim icin bana randevu verdiler. Doktor genelde bu ve benzeri sebepten gelenlere sira verildigini soylemisti.

Eki Görüntüle 201459

2026 şubat a tarih verdiler, beklemedeyim.

Yaşınız kaçtı hocam. Gözlükten sıkıldım artık cizdirmek istiyorum illaki bir sebebi mi olmasi lazım anlamadım orayı 😄