Adım adım 2. çözüm sürecine gidiyor ülke.
Karşı taraf bu kadar agresif olursa bence çözüm süreci falan birdaha olmaz. Önce tüm değerlerimize söveceksin milleti dağa çıkaracaksın sonra bide barış kardeşlik diyeceksin. Hewaller çok bekler çözüm sürecini.

@alperen Hani Aliexpress'te rastgele ürün başlığı girerler ya, mesela "mouse renkli mouse USB kablosuz mouse" gibi. Sizin başlık da öyle olmuş. :D

Konuya gelecek olursak Atatürk'ü çoğu ülke seviyor, sevmese bile heykeli oluyor en azından. Fakat bi' tek memleketi sevmiyor bu adamı. Diyebileceğim bir şey yok. Utanç verici. Şehitlere saygısızlık da utanç verici. Keşke o ampulcü tayfa CHP'ye terörist (?), şehitlere saygısızlık gibi ithamlarda bulunacağına bunlara tepki gösterseler.
Düzenleme: Silivri'ye teleport olmamak için bazı kısımlar silindi.

Moumad.shakorr adlı hesap, şehit mezarına (Fethi Sekin) id*ar yaptığı videoyu paylaşırken aşiret bile kurmuşlar. Hikayesinde Fethi Şahin ve Sefter Taş'ın yakılması olayını destekler paylaşımların yanında hâlâ racon kesiyor. Neden bu mahlukat hâlâ yakalanmadı? Ümit Özdağ bile paylaştı bunu. İçişleri Bakanlığı'nın çoktan el atmasını beklerdim. Şikayet etme şansı olanlar edebilirse çok iyi olur.

1704613003615.webp

1704613043673.webp

Bunlar ne ya?
1704613085934.webp

Hocam büyük ihtimalle Türk vatandaşı bile değil, Arap gibi duruyor ismi, büyük ihtimalle Türk düşmanı, umarım yakında sınır dışı edilir. Türk vatandaşıysa bile umarım cezasını alır.

Sabunlar çok pahalı. Cidden anlamıyorum şoka girdim 120 TL ne ya?

Nasıl cikleyen yok hocam? Buna hala bir şey yapılmadıysa bu işte bir iş var.

Yeni mi anladın 20 sene olmuş aaaaaa.