Carlsberg önerebilirim. Yumuşak bir içimi var, şekerli-mayalı bir vibe veriyor içerken.
Detaylar
Kim cevapladı?egemenow
Başarılı
Ooo bira öneriyorsak ben önereyim: Carlsberg (Keyifli içim), Tuborg Gold (f/p adam birası), Bremen (ucuz bira, aşırı f/p), HEİNEKEN (dünyanın en iyi birası), GUİNNESS (denemeden anlayamayacağınız mükemmel bira. Alın için arkadaşlar, heineken ve guinness pahalı biralar ve apayrı güzel tatlar.Carlsberg önerebilirim. Yumuşak bir içimi var, şekerli-mayalı bir vibe veriyor içerken.
Amsterdam navigator var şeker basmışlar bildiğin içine.
- Makaleler
- 1
Cin çok öneriyorlar, denemeyi düşünüyorum ben de.
- Makaleler
- 1
Black Bruin'in alkol ile ilgisi yok, enerji içecekleri zararlı, onun yerine direkt kafein içsen dâhâ fazla yararını görürsün.Tam anlamadım ama içinde alkol yok diye bildiğim Black Bruin var 1L olanı tavsiye ederim.
Konu sahibi için kokteyl veya likör iş görür belki, likör için çeşitli meyveler ile fermente edilen içeceklerin videosuna denk geldim.
DarkLord
Başarılı
cin fizz kokteyli öneririm
- Makaleler
- 1
35'lik bir kişiye yeter değil mi?
Haklısın mesajımda da belirtmiştim bildiğim kadarıyla içerisinde alkol bulunmuyor diye.Black Bruin'in alkol ile ilgisi yok, enerji içecekleri zararlı, onun yerine direkt kafein içsen dâhâ fazla yararını görürsün.