Şekil almayan saç istenilen şekile nasıl getirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HunteX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    nasıl saç
Saçım önceden yapmaya alışık olduğum şeklinden dolayı başka bir şekil alamıyor. Saçlarımın yan kısmını geriye atmak istediğimde dimdik oluyor. Asla geriye yapışık hale bürünmüyor. Şampuan işe yaramıyor. Sizin bildiğiniz evde bulunabilen bir malzeme var mı? Yarın sabah 8.30'da hazır olmam gerekiyor. O yüzden ev mecburi. Mağazaya gidip alamam. Sizden istediğim şey yok sodayla limonu karıştır iksir yap türünden şeyler.

Duş sonrası ıslak haliyle arkaya atmayı deneyebilirsiniz.

Duş sonrası hep alıştır hocam, ben saçlarımı artık taramıyorum bile istediğim şekle gelebiliyor bu şekilde. Birazda genetik diyebilirim, kirpi gibi bir saç şekliniz varsa işiniz bir tık daha zor.

Benim saçlarım da aynı. Fön çekiyorum sağa yatırmaya çalışıyordum asla yatmıyordu kask gibi dümdüz duruyordu. Fön suyu aldım aşırı işe yaradı. Duştan sonra ıslakken sıkıp öyle kurutuyorsun mis gibi istediğin şekli alıyor.

Briyantin aşırı derecede iyi geldi benim için. Hem aşırı ucuz hem sadece uçlara yaparsanız bir zararı yok. Eğer ince tel ise kesin deneyin.

Briyantin aşırı derecede iyi geldi benim için. Hem aşırı ucuz hem sadece uçlara yaparsanız bir zararı yok. Eğer ince tel ise kesin deneyin.

Peki bu iki üründen herhangi birini hangi mağazalarda bulabilirim? A101 gibi yerlere gelir mi? Gratis'te var mı?

Peki bu iki üründen herhangi birini hangi mağazalarda bulabilirim? A101 gibi yerlere gelir mi? Gratis'te var mı?

Ben kendim marketçiyim, getirttim aldım. Ama Gratis'te daha pahalı olduğunu söylemişti bir müşterim. Gratis'te de var muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…