O sırada 4 kere klavye&mouse ile bitirmiş olan ben.
Detaylar
Kim cevapladı?francisco77
Uzman
Gyoubu yu geçeceğim de elimde 12 bin oyun parası var yazık olacak sıfırlanacak 3-4 kez ölürsem. Bu parayı ne yapabilirim, haybeye harcansın istemiyorum
Gyoubu yu geçeceğim de elimde 12 bin oyun parası var yazık olacak sıfırlanacak 3-4 kez ölürsem. Bu parayı ne yapabilirim, haybeye harcansın istemiyorum.
Saticilardan kese alip istediginiz zaman bozdurabilirsiniz parayi al sat yapinca kesinti oluyor biraz ama hepsinin gitmesinden iyidir.
francisco77
Uzman
Saticilardan kese alip istediginiz zaman bozdurabilirsiniz parayi al sat yapinca kesinti oluyor biraz ama hepsinin gitmesinden iyidir.
Ashina tepesindeki satıcıdan bir kez altın almıştım şimdi pasif gözüküyor satış yapmıyor
Ashina tepesindeki satıcıdan bir kez altın almıştım şimdi pasif gözüküyor satış yapmıyor.
Diğer satıcılardan da alabilirsiniz.
francisco77
Uzman
Maalesef diğer satıcılarda da satın alma hakkım yok. Aşina kalesinde bir satıcı var ancak gyobu yu geçmeden ulaşamam. Para 22500'e ulaştı. Esasen gyoubu için yetenekleri hazırladım ancak sırf bu kadar büyük bir parayı 2 oyunda kaybedeceğim diye gyoubu ile oynamaktan kaçıyorum. Sinir bozucu. Paramızın azalmasını engelleyen bir item de var diye hatırlıyorum ama hangisiydi bilemiyorum
Maalesef diğer satıcılarda da satın alma hakkım yok. Aşina kalesinde bir satıcı var ancak gyobu yu geçmeden ulaşamam. Para 22500'e ulaştı. Esasen gyoubu için yetenekleri hazırladım ancak sırf bu kadar büyük bir parayı 2 oyunda kaybedeceğim diye gyoubu ile oynamaktan kaçıyorum. Sinir bozucu. Paramızın azalmasını engelleyen bir item de var diye hatırlıyorum ama hangisiydi bilemiyorum.
Bitireli uzun zaman oldu hatırladığım 2 yöntem var biri kese satın almak diğeri yüzdelik bir şans ile engellemesi.