Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Java'da sanırsam tek tırnak işareti, tek bir karakter için kullanılıyormuş (character literal). Karakter dizisi (string) için 7. satırdaki gibi çift tırnak kullanmanız gerekiyor.
Java'da sanırsam tek tırnak işareti, tek bir karakter için kullanılıyormuş (character literal). Karakter dizisi (string) için 7. satırdaki gibi çift tırnak kullanmanız gerekiyor.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
java: method setProperty in class java.lang.System cannot be applied to given types;
required: java.lang.String,java.lang.String
found: java.lang.String
reason: actual and formal argument lists differ in length
Şimdi de bu hatayı alıyorum.
required: java.lang.String,java.lang.String
found: java.lang.String
reason: actual and formal argument lists differ in length
Şimdi de bu hatayı alıyorum.
System.setProperty metodu, bir anahtar bir de değer argümanı alıyormuş. Siz sadece anahtar argümanını girmişsiniz ki o da aslında değer argümanı gibi duruyor. Anahtarı unutmuşsunuz.Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Nasıl yapabilirim? Daha bugün başladım ve bir şey üzerinde deneme yapıyorum. Anlatır mısınız?System.setPropertymetodu, bir anahtar bir de değer argümanı alıyormuş. Siz sadece anahtar argümanını girmişsiniz ki o da aslında değer argümanı gibi duruyor. Anahtarı unutmuşsunuz.
Tam ne yapmaya çalıştığınızı maalesef anlayamadım fakat şöyle bir kullanım örneği vereyim:
[CODE lang="java"]System.setProperty("anahtar-ismi", <orada yazdığınız yol>);[/CODE]
Burada
@Learnof, güncelleme:
Kaynak: Understanding System setProperty in Selenium | BrowserStack.
İlgili kısım:
[CODE lang="java"]System.setProperty("anahtar-ismi", <orada yazdığınız yol>);[/CODE]
Burada
"anahtar-ismi"nin ne olması gerektiğini bilmiyorum. Atıyorum, bir sürücü yolu verdiğiniz için "GeckoDriver" gibi bir şey yapmak istiyorsunuzdur belki.@Learnof, güncelleme:
"anahtar-ismi" yerine "webdriver.gecko.driver" yazmanız gerekiyormuş, Selenium'da Firefox'u çalıştırmanız için bu şekilde yapılması lazımmış. İnternette araştırınca denk geldim.Kaynak: Understanding System setProperty in Selenium | BrowserStack.
İlgili kısım:
Son düzenleme:
Bu önerimi sadece deneme amaçlı kullanınız, Selenium sürümünüze uygun olmayabilir, internetten araştırınca karşıma çıkan ve pek yeni olmayan bir çözüm:
[CODE lang="java" title="Firefox'u Selenium ile gizli sekmede açabilmek için gerekenler"]...
import org.openqa.selenium.firefox.FirefoxOptions;
...
...
{
...
FirefoxOptions opts = new FirefoxOptions();
opts.addArguments("-private");
...
}[/CODE]
Sonra bu
Bu şekilde çalışmazsa ayrı bir konu açın lütfen.
[CODE lang="java" title="Firefox'u Selenium ile gizli sekmede açabilmek için gerekenler"]...
import org.openqa.selenium.firefox.FirefoxOptions;
...
...
{
...
FirefoxOptions opts = new FirefoxOptions();
opts.addArguments("-private");
...
}[/CODE]
Sonra bu
opts nesnesini 8. satırınızdaki (yeni 7. satırınız) new FirefoxDriver(...)'ın içine yollayın.Bu şekilde çalışmazsa ayrı bir konu açın lütfen.