Senelik 5K Spor Salonu İçin Fazla Mı Ucuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S. Vettel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 821
  • Etiketler Etiketler
    spor ucuz
Dostum bende Sancaktepe'de bir spor salonuna gidiyorum ve merdiven altı değişik bir mekan. Aylık 900 TL ödüyorum, senin mekanı merak ettim.

Dostum bende Sancaktepe'de bir spor salonuna gidiyorum ve merdiven altı değişik bir mekan. Aylık 900 TL ödüyorum, senin mekanı merak ettim.

900 Sancaktepe'ye göre çok pahalı be. Gerçi herifin kirası ne kadardır orası da ayrı bir olay...

900 Sancaktepe'ye göre çok pahalı be. Gerçi herifin kirası ne kadardır orası da ayrı bir olay...
Hocam Ataşehirde merdiven altı olmayan bir salon yıllık 10 bin ₺. Siz biraz fazla veriyorsunuz gibi.
Yılların salonu ve adam Sancaktepe içerisinde bilinen birisi, sürekli yardımcı olan bir hoca. Evimin dibinde mekanı ve gidiş gelişi kolay yetiyor bana.

Yılların salonu ve adam Sancaktepe içerisinde bilinen birisi, sürekli yardımcı olan bir hoca. Evimin dibinde mekanı ve gidiş gelişi kolay yetiyor bana.
Sizin için güzel olabilir ona asla lafım yok fakat başka herhangi biri için pahalı bir yer.

Acaba merdiven altı falan riski almayıp bizim belediyenin sporuna mı gitsem. Google yorumlarında 4.5 yıldız almış.

Acaba merdiven altı falan riski almayıp bizim belediyenin sporuna mı gitsem. Google yorumlarında 4.5 yıldız almış.

Belediyelerin spor salonlarına da gidilmez be. Herkes ucuz diye oraya gitmek isteyecektir. İti kopuğu herkes orada toplanır.

Genelde merdiven altı ya da old school salonlar aşağı yukarı o fiyatlarda. Çok nadir olan bir şey değil.

Gerçek spor orada döner.

Şahsen ücreti ne olursa olsun, hiç gitmediysen 1 senelik ödeme yap çünkü pişman olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…