Sancaktepe'de hocam. Adını bilmiyorum daha gitmedim. Sporcu bi tanıdığım var onunla gideceğim o da yıllardır orada.
Torium'da da vardı bir ara spor salonu, hâlâ var mı bilmiyorum.
Sancaktepe'de hocam. Adını bilmiyorum daha gitmedim. Sporcu bi tanıdığım var onunla gideceğim o da yıllardır orada.
Dostum bende Sancaktepe'de bir spor salonuna gidiyorum ve merdiven altı değişik bir mekan. Aylık 900 TL ödüyorum, senin mekanı merak ettim.
Hocam Ataşehirde merdiven altı olmayan bir salon yıllık 10 bin ₺. Siz biraz fazla veriyorsunuz gibi.Dostum bende Sancaktepe'de bir spor salonuna gidiyorum ve merdiven altı değişik bir mekan. Aylık 900 TL ödüyorum, senin mekanı merak ettim.
900 Sancaktepe'ye göre çok pahalı be. Gerçi herifin kirası ne kadardır orası da ayrı bir olay...
Yılların salonu ve adam Sancaktepe içerisinde bilinen birisi, sürekli yardımcı olan bir hoca. Evimin dibinde mekanı ve gidiş gelişi kolay yetiyor bana.Hocam Ataşehirde merdiven altı olmayan bir salon yıllık 10 bin ₺. Siz biraz fazla veriyorsunuz gibi.
Sizin için güzel olabilir ona asla lafım yok fakat başka herhangi biri için pahalı bir yer.Yılların salonu ve adam Sancaktepe içerisinde bilinen birisi, sürekli yardımcı olan bir hoca. Evimin dibinde mekanı ve gidiş gelişi kolay yetiyor bana.
Acaba merdiven altı falan riski almayıp bizim belediyenin sporuna mı gitsem. Google yorumlarında 4.5 yıldız almış.
Genelde merdiven altı ya da old school salonlar aşağı yukarı o fiyatlarda. Çok nadir olan bir şey değil.
Şahsen ücreti ne olursa olsun, hiç gitmediysen 1 senelik ödeme yap çünkü pişman olabilirsin.Selam arkadaşlar. Spora başlamayı düşünüyorum. Bi abimin gittiği salona yazılmayı düşünüyorum. Senelik 5000 TL veriyormuş. Fazla mı ucuz sizce yoksa piyasası mı böyle anlamadım. Şehir İstanbul.