Makaleler
1
Kulak üstü kulaklık olarak Sennheiser Momentum 4 mü, Sony MX 5 mi tercih edilmeli?

Kriterim ses kalitesinin net olması, dinlediğim müziklerin tiz ve mid ağırlıklı olduğu kanaatindeyim. Kulaklığın basları da boş olmasa iyi olur, EQ ayarı da çekerim zaten.

XM5 fazla basslı. Temiz ses istiyorum diyorsanız Momentum 4. Bizzat kullanıyorum Momentum 4'ü bu arada.
Skullcandy kullanmıştım, bass ağırlıklı kulak içi kulaklıktı, iyi bir deneyim olmadı benim için.
Bass ve kulaklığın yapısı gereksiz ağrı yapıyordu.

Momentum 4 genel kullanım için iyi mi hocam? Kulaklıkda Mid ve tiz istiyorum desem de pop, rap ve trap türlerini de sıklıkla dinliyorum.
Esktra bir sorum daha olacak, Momentum 4 almam halinde bilgisayarda oyun oynarken de kullanmaya müsait bir kulaklık mı?

Skullcandy kullanmıştım, bass ağırlıklı kulak içi kulaklıktı, iyi bir deneyim olmadı benim için.
Bass ve kulaklığın yapısı gereksiz ağrı yapıyordu.

Momentum 4 genel kullanım için iyi mi hocam? Kulaklıkda Mid ve tiz istiyorum desem de pop, rap ve trap türlerini de sıklıkla dinliyorum.
Esktra bir sorum daha olacak, Momentum 4 almam halinde bilgisayarda oyun oynarken de kullanmaya müsait bir kulaklık mı?
Son sorunuza cevap vereyim. Momentum 4 ile beraber kulakligi kablolu kullanabileceginiz bir kablo geliyor. Oyunlarda da is gorur. Ancak Momentum 4 su an overpriced bir fiyattan satiliyor. Onun yerine bunu alin. Momentum 4'un performansinin %90'ini veriyor.