Ne? Oksijensiz ortamda bile hayatta kalabilen bir bakteri 6 dakika 60 70 santigrat derece ısı gördüğünde mi kaybolacak? Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın hocam lütfen.

Ayrıca temas ile de bulaşsa milyonlarca insanın hayatının değeri 210000 mi? Buna göre düşük bir ceza verildi diyorsun bir de.
Bilmediğin konu hakkında sen yorum yapma. Oksijensiz ortam ne ki çoğu antibiyotiği bile umursamayan bakteriler mevcut. Önerdikleri gibi pişirildiği zaman Listeria monocytogenes bize bulaşamaz.
Verdikleri az cezanın bahanesinin temas ile bulaşma olabileceğinden bahsetmiştim. AKP tüketiciyi değil üreticiyi sever. Firmanın yanında olmaları normal.

Klasik olay. Yatırımcı kaybetmemek için o kadar az ceza kesmişler. Onlara göre para insan hayatından önemli.

Bilmediğin konu hakkında sen yorum yapma. Oksijensiz ortam ne ki çoğu antibiyotiği bile umursamayan bakteriler mevcut. Önerdikleri gibi pişirildiği zaman listeria monocytogenes bize bulaşamaz.
Verdikleri az cezanın bahanesinin temas ile bulaşma olabileceğinden bahsetmiştim. AKP tüketiciyi değil üreticiyi sever. Firmanın yanında olmaları normal.

Asıl antibiyotik ne ki oksijensiz ortamın yanında.
Uzayda hayatta kalabilen bir bakteri düşün. İşte öyle bir bakteri.
Hadi onu bunu geçtim, ben verdiğim parayla neden rezil oluyorum? Neden bakterili et yiyorum ki? Ölsün ölmesin.
Ayrıca o köfteyi tavaya attıktan sonra burnum kaşınsa öldüm. Bu kadar basit mi? 210000 tlcik.