CyHaN_Atalay

Uzman
İyi Sosyaller. Bu indirimlerde almayı düşündüğüm 8 oyunluk listem sizinle, hatta 9 diyeyim ben ona :D. Çünkü Dead Island 2 hatalı fiyatlandırmadadır diye hemen çekmek istedim. Sizce sepetim nasıl?

Screenshot_388.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Aragami oyunları ve Coffee Talk, Epic ve Xbox'da ucuz diye biliyorum, oradan alabilirsiniz. Bunların dışında gayet iyi sepet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aragami oyunları ve Coffee Talk, Epic ve Xbox'da ucuz diye biliyorum, oradan alabilirsiniz. Bunların dışında gayet iyi sepet.
Ulan ya tamamen unutmuşum. Onları çıkartsam neler neler eklerim normalde. Neyse bakalım şuan böyle değerlendirilsin sepet yapacak bir şey yok :D Bu arada Aragami 2 var ve çok daha ucuza lakin Aragami'nin ilk oyunu yokmuş.

Coffee Talk ve NFS yerine hazır indirimdeyken Pasific Drive daha iyi olabilir.
Mutlaka burayı kaçıran olmuştur diye tahmin ediyordum ki oldu :D Normalde NFS Heat yine çoğu zaman indirime giriyor lakin 6 dolar küsürden. Sadece Mevsimsel İndirimlerde 3 dolar küsüre kadar düşüyor. Pasific Drive da başka zaman alabilirim, Coffe Talk'ı 50TL altına alacağım zaten Micforost Store'dan. Zira orada baya uygunmuş. Pasific Drive'da en azından Steam üzerinden baya indirime giriyor.

Dead Island yerine Dying Light öneririm.
Hocam Dying Light'ın ilk 2 oyununu da bitirdim aslında. Ayrıyeten ikisi de zamanında aynı firma altında çıkıyordu lakin 2015'ten sonra Dying Light diye yeni seri yapmaya başladı Techland diğer geliştiricilerle yollarını ayırıp. Kısaca Dying Light, Dead Island'ın gelişmiş versiyonu gibi bir şey aslında.