Stellar Blade ve Ghost of Tsushima arasında kaldım. GoT ilerledikçe tekrara döndüğünü söyledikleri için Stellar Blade almayı düşünüyorum.

Forest, Dying Light ve Valheim'i tek başıma oynamayı düşünüyorum.

1759258906429.webp

Subnautica hem su altı hem de korku olduğu için oynamayı düşünmüyorum.

TL eklentisi ise:

Hocam Subnautica'daki korku ögeleri çok güzel dizayn edilmiş, ki oyunun ilk başlarında %95 Survival var, yani korku ögeleri oyunu anladıktan sonra geliyor.
Oyunun mod desteği de var, hele bir mod var ki. Bana açtığımda ptsd yaşatıyor, %99 korku modu gibi bir şey. The red plague act 2 çıkmış, oyuna girince direkt böyle oldum zaten:

1759263030308.webp

Bence kesinlikle oynamalısınız, the red plague act 2'ye de cesaret edebilirsem tekrardan gireceğim.

Stellar Blade ve Ghost of Tsushima arasında kaldım. GoT ilerledikçe tekrara döndüğünü söyledikleri için Stellar Blade almayı düşünüyorum.

Forest, Dying Light ve Valheim'i tek başıma oynamayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 189238
Hocam Sons of The Forest için çok iyi olmadığını söyleyebilirim. The forest daha güzeldi. Hikaye bakımından baya kötü olmuş Sons of The Forest eğer beklentin yüksek veya orta değil ise al arkadaşlarına oynarsın.

Subnautica hem su altı hem de korku olduğu için oynamayı düşünmüyorum.

TL eklentisi ise:

Mükemmel bir oyun saatlerce oynayabilirsin yakın zamanlarda(seneye tahmini) Subnautica 2 çıkacağını duyurmuşlardı. Bu oyunun tek eksik yanı Co-op olmamasıydı ikinci oyunda Co-op ekleyeceklerini duyurdular.

Stellar Blade alın pişman olmazsınız.

Oyunun türü ve benzerleri ne amaç ne oyunda yani? O fiyata alın dediysen hak ediyordur.