Series 9 41 mm ile Pixel Watch 2 takas edilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 242
  • Etiketler Etiketler
    pixel takas

1589

Üstün
Makaleler
2
Series 9 41 mm kullanıcısıyım ama cihaza çok fazla ısınamadım. Özelliklerini beğensem bile saatte bir tarayıcı yok, 3. Parti olarak indirmek zorunda kalıyorum ama bir çoğu da ücretli ve arayüzleri çok kötü. Şeklini de çok beğenemedim, yuvarlak kasa daha hoşuma gidiyor. Yine de takas düşünmeye değer mi? Babamla konuşmam gerekiyor, İstanbul’da bir yer buldum yurt dışından sıfır Pixel Watch 2’leri getirmiş satıyor ve takas kabul ediyor. Sizce downgrade mi olur yoksa mantıklı bir takas mı olur? Pixel Watch 2’yi inceledim, özellikle ekran kalitesiyle görünüşü çok hoşuma gitti. Google gibi tarayıcılar da direkt cihazda yüklü olarak bulunuyormuş sanırım.

Telefonunuz Android değilse eşleştiremezsiniz hiçbir işe yaramaz, tarayıcı için mesajlardan kendinize google.com yazmanız yeterli.

Aşırı zor oluyor o.
Maalesef Parrity ve bunun dışında öyle çokta işlevsel bir yolu yok, başka markaların saatlerin de olabilir ancak WearOS 3 ve sonrasındaki saatler için Android bir cihaza ihtiyacınız var.

Maalesef Parrity ve bunun dışında öyle çok da işlevsel bir yolu yok, başka markaların saatlerin de olabilir ancak Wear OS 3 ve sonrasındaki saatler için Android bir cihaza ihtiyacınız var.

Parrity denedim ama bir türlü olmadı. Her neyse, şu an mevcut olarak kullandığım bir tarayıcı uygulaması var ve ücret istemiyor. Ama kendi tarayıcısı olmadığı için bazı sitelere girilmiyor ve bazı sitelerde çerezleri kabul edemiyorum. Arayüzü de çok kötü.
Yine de işimi görüyor, orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tarayici disinda pek arti getirecegini sanmam ki Wear OS 3 saat oldugu icin iOS ile de kullanamayacaksin ha saat icin telefon da degisirim ben dersen o ayri. Degmez ozetle.

Sana tarayici disinda pek arti getirecegini sanmam ki Wear OS 3 saat oldugu icin iOS ile de kullanamayacaksin ha saat icin telefon da degisirim ben dersen o ayri. Degmez ozetle.
Direkt vazgeçildi Telefon değiştirebilirim tabii ki ama değiştirirsem o zaman bakacağım demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…