1589

Üstün
Makaleler
2
Series 9 41 mm kullanıcısıyım ama cihaza çok fazla ısınamadım. Özelliklerini beğensem bile saatte bir tarayıcı yok, 3. Parti olarak indirmek zorunda kalıyorum ama bir çoğu da ücretli ve arayüzleri çok kötü. Şeklini de çok beğenemedim, yuvarlak kasa daha hoşuma gidiyor. Yine de takas düşünmeye değer mi? Babamla konuşmam gerekiyor, İstanbul’da bir yer buldum yurt dışından sıfır Pixel Watch 2’leri getirmiş satıyor ve takas kabul ediyor. Sizce downgrade mi olur yoksa mantıklı bir takas mı olur? Pixel Watch 2’yi inceledim, özellikle ekran kalitesiyle görünüşü çok hoşuma gitti. Google gibi tarayıcılar da direkt cihazda yüklü olarak bulunuyormuş sanırım.

Maalesef Parrity ve bunun dışında öyle çok da işlevsel bir yolu yok, başka markaların saatlerin de olabilir ancak Wear OS 3 ve sonrasındaki saatler için Android bir cihaza ihtiyacınız var.

Parrity denedim ama bir türlü olmadı. Her neyse, şu an mevcut olarak kullandığım bir tarayıcı uygulaması var ve ücret istemiyor. Ama kendi tarayıcısı olmadığı için bazı sitelere girilmiyor ve bazı sitelerde çerezleri kabul edemiyorum. Arayüzü de çok kötü.
Yine de işimi görüyor, orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana tarayici disinda pek arti getirecegini sanmam ki Wear OS 3 saat oldugu icin iOS ile de kullanamayacaksin ha saat icin telefon da degisirim ben dersen o ayri. Degmez ozetle.
Direkt vazgeçildi 😃 Telefon değiştirebilirim tabii ki ama değiştirirsem o zaman bakacağım demekki.