Çözüldü Server kaydı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ken Carson
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Server kaydı ne oluyor?
Root atmadan IMEI degistirmek kisaca. Cihaz fabrikadaymis gibi gosterilerek repair yapilmasi.
IMEI açılıp da güncelleme mi almıyor?
Server kayitli cihazlar guncelleme almaya devam ediyor.
Yakının S22 Ultra'sının IMEI vakti geliyor. Ne önerilir? Server kaydı güvenli mi? Bankacılık uygulamaları sıkıntı çıkarır mı?
Guvenilir yerde yapilirsa en iyi kayit seceneklerinden. Uygulamalarda sikinti cikaracagini sanmiyorum, bildiginiz TR cihazi oluyor.
Server kaydı ne oluyor?
Root atmadan IMEI degistirmek kisaca. Cihaz fabrikadaymis gibi gosterilerek repair yapilmasi.
IMEI açılıp da güncelleme mi almıyor?
Server kayitli cihazlar guncelleme almaya devam ediyor.
Yakının S22 Ultra'sının IMEI vakti geliyor. Ne önerilir? Server kaydı güvenli mi? Bankacılık uygulamaları sıkıntı çıkarır mı?
Guvenilir yerde yapilirsa en iyi kayit seceneklerinden. Uygulamalarda sikinti cikaracagini sanmiyorum, bildiginiz TR cihazi oluyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam

Hocam elimde GM22Pro var. Server kayıt yapmak yerine bunun IMEI atsak olur mu?

Anladım. Teşekkürler. IMEI rastgele bir telefondan mı alınıyor yoksa başka bir telefonumuzun IMEI'sını attırabiliyor muyuz? S22 Ultra cihaza Server mı tavsiye edersiniz yoksa Root'la atılanlardan mı?

@Ken Carson baska bir telefonun IMEI'sini atabilirsiniz. Onu kayit edeceginiz yerde sorarsaniz daha saglikli olur. Yaninizda baska bir cihaz da getirmeniz istenir muhtemelen.
Root'la atarsaniz Knox yuzunden bircok ozelligini kaybeder. Server kaydi daha saglikli bir islem.

Bu arada neredeyse her telefoncu atiyor ama illegal oldugunu belirtmem lazim. Devlet yurt disi telefonlarin bogazina her gun daha da sariliyorken ileride ne yasanacagini bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…