Markanın K serisine ait POCO F ve X cihazları ülkemizde satıyor ama Mi serisi cihaz alırken düşünüyor insan. Tasarımları güzel, renkleri güzel, kamerası başarılı ama yazılım söz konusu olunca iki kere düşünüyor tüketici.

Aksesuar koymamaları şirket yararına olan bir husus ama $800 - 1.$000 veya 1.$400 gibi yüksek bir fiyattan cihaz satıp adaptör çıkmaması tüketici için fiyasko. 🤷🏿

Şu an da TR de ki modellerden kaldırılmamış gibi gözüküyor. Çünkü bunun hakkında duyuru yapılmıştı. Bence böyle bir konunun konuşulması bile saçma. Samsung ve Apple kaldırıyor ise sen tam tersini yapıp kaldırma. Buradaki pazarda Xiaomi'nin Samsung ve Apple hariç diğerlerine karşı zaten bir üstünlüğü var. Bunu kaybetmek yerine iyice ele geçirmeleri lazım. Özellikle POCO X, Redmi Note ve MI T serisi burada çok fazla satılıyor.

Konudan hafif bağımsız olacak şekilde şu anki vaziyette bu markada POCO tarafında F serisi, Redmi'de K serisi ve MI de T Pro ile diğer üst modeller tercih edilmeli. (Düz, Pro, Ultra)
Diğer türlü server kaydı ile uğraşmanın bir anlamı kalmaz.

Facebook üzerinde birkaç sayfa tıpkı Samsung'ta olduğu gibi Xiaomi ve Pixel serisi için de server kaydı geldiğini söylemiş. Eğer doğru ise çok büyük bir kesim özellikle telefonu söktürmeden kayıt yaptırmak isteyen kişi özellikle Xiaomi tarafına kayabilir. Pixel serisi seven insanlar da korkmadan burada telefon alabilir duruma gelecek.
Pixele yazılımsal kayıt olayı doğru.

Xiaomi Server kaydı zaten açık. İsteyen direnç yolu ile imei değişimi yapar isteyen Cpid ile Samsung cihazdakilerde olduğu gibi imei'yi sizin iletmeniz şartı ile mümkün. Onun dışında Pixel Cpid server şu an açık değil.

Pixel 6 için duymuştum sanki ama o IMEI repair olması gerek.

Halabtech gibi sitelere baktığımda Pixel'e dair hiçbir şey bulamadım.

Xiaomi ve Samsung Cpid fiyatları bile mevcuttur Pixel Server Kaydı diye şu an bir şey yok olsa Distribütörü biziz bizde olurdu.
Son olarak Ekteki resmi inceleyin. Bayi fiyatlarınıda silmiyorum öğrenin.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 218
Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi cihazlarda server kayıt başladı mı? Fiyat nedir? Tek sim mi çift sim mi? Güncelleme sıfırlama sıkıntısı var mı?