Server kayıtlı 2. el Xiaomi 13 alınır mı?

Tek bir servis tabii ki de yok ama teknik servis kadar olmasalarda gayet iyi bence.

Sağlık sistemimiz bile bence iyi değil. Nedenini soracak olursanız randevular ya verilmiyor ya da çok sonraya verildiği oluyor. Tabii ki de her ülkenin gelir kaynağı vergiler ama o ülkelerin vergileri bizim çeyreğimiz kadar. Çünkü üretim var, bilim var, teknoloji var onlarda.

Konu sahibine kalmış. Eğer yeterli olursa a36/a56 yeterli olur. Ama Xiaomi 13'ü alabiliyorsa alsın. Maalesef sonumuz İran, Afganistan, Türkmenistan ve Kuzey Kore'ye gidiyor.

Alınır hemde kaçırılmaz.

İyi fiyat. Ama güncellik istersen Xiaomi 14t veya 14t Pro'da bakabilirsin. Dikkat etmen gerekenler server kayıt/direnç kayıt mı bakın. Bütün her şeyi çalışıyor mu, kamera parmak izi vs.

Alınır kesinlikle. Az daha çık bence 14T al.
Hocam hem küçük olması hem tasarımı falan daha cezbediyor. Ayrıca 14T'den daha ucuz ve bütçem biraz kısıtlı maalesef. Bu telefonu alıp 4-5 yıl kullanacağım en az. Garantiye gelirsek de, ben 6 yıldır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum ve garantiye yolum hala düşmedi. Etrafımda yolu garantiye düşen kimse olmadı. O yüzden çok önemsemiyorum. Server kaydı da sorun yaşatmaz gibi duruyor, internette gördüğüm kadarıyla. Teşekkürler cevaplarınız için. Cihazı görmeye gittiğimde kontrol etmem gereken neler var, hani nelere bakmaliyim?

Ekranında sorun var mı, ısınma sorunu var mı, Bluetooth Wi-Fi NFC gibi denetin yerindeki her şey çalışıyor mu? Hoparlör ve mikrofon testi gibi telefondaki bütün her şeyi kontrol edin.

Kapsamlı bir test yapın. Android sisteminin bir kontrol tuşlaması vardı.

İfadeler: Mei
Hocam ön kamera önemli tabi ama ne kadar kötü ki? Bulamadım pek bir yerde fotoğraf örneği falan.

Tam olarak ne testi yapmam lazım rica etsem söyler misiniz?
Xiaomi’ler için yıldız#yıldız#64663#yıldız#yıldız diye bir kod vardı en son. Bir deneyin isterseniz. Bende Xiaomi telefon olmadığı için deneyemiyorum.

Eğer çalışmazsa bunu deneyin yıldız#yıldız#6484#yıldız#yıldız
Hocam yıldızları sansürlüyor kodu atamıyorum

Xiaomi’ler için ##64663## diye bir kod vardı en son. Bir deneyin isterseniz. Bende Xiaomi telefon olmadığı için deneyemiyorum.

Eğer çalışmazsa bunu deneyin ##6484##
İkisi de benim redmi note 8 pro'mda çalışmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…