Servis tarafından önerilen AOC AGON 24G42E alınır mı?

Makaleler
7
Yer
javascript:alert(document.cookie)
Merhaba Techolay ailesi.
2024 Ocak ayında Hepsiburada üzerinden ₺3999'e AOC 23.8" 24G2SPAE/BK 165Hz satın almıştım. 1 hafta önce ürünün ekranında yatay çizgiler ve pikselleşme ortaya çıktı.
Ürünü AOC yetkili servisi olan Tecpro'ya yolladım. Tecpro, aynı ürünün ellerinde bulunmadığını belirterek ürün değişimi olarak AOC AGON 24G42E önerdi. Önerilen ürün 180Hz ve 23.8" 1ms IPS panel. Sizce ürünü kabul etmeli miyim?

Ekstra olarak daha önceden, https://techolay.net/sosyal/konu/aoc-24g2spae-bk-s-k-sm-s-pixel-sorunu.53216/ konusunu açıp 2 adet pixel sıkışması olduğunu belirtmiştim.

Aynısının pivot özelliklisini kullanıyorum 24G4X.
Bence kabul edebilirsin para iadesi alsan denk bir şey bulamayabilirsiniz önerilen modellerdendi zaten üzmez.

Aynısının pivot özelliklisini kullanıyorum 24G4X.
Bence kabul edebilirsin para iadesi alsan denk bir şey bulamayabilirsiniz önerilen modellerdendi zaten üzmez.

İnternette 24G42e hakkında detaylı bir inceleme ve ürün özelliği bulamadım. Söylediğiniz gibi para iadesi alsam ₺4000 fiyat bandında böyle özellikte bir ürün bulamayacağım. Kargolar kapanmadan biraz daha araştırma yapacağım.

Büyük ihtimalle 24G4XE ile benzerdir yeni çıkmış bu modeli duymadım ama yakınlardır belki berkay hoca daha iyisini biliyordur. @BerkayZ87

Forum içi arama yaptım fakat konu ne hikmetse çıkmadı hemen bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…