Servise gönderilen monitör kırılmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diatre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 72
  • Etiketler Etiketler
    kırık

diatre

Başarılı
Merhaba.

Yaklaşık 1 hafta önce MSI G274QPX monitörümün altında siyah şeritler gözükmeye başlamıştı. Denemediğim çözüm kalmadı ve sonucunda MSI'ya ticket açtım.

Türkiye yetkili servisi Servis Point'e ulaşmamı istediler. Ürünümü onlara gönderdim ve monitör kendilerine ulaştığında beni aradılar. Monitörün kırık olduğunu söylediler fakat ben durumu anlamadım. İçeride kılcal bir kırık vs. olduğu için şeritler oluşuyor olarak anladım çünkü monitörümü onlara verdiğimde gözle görülür bir kırık kesinlikle yoktu.

Tamir ücretinin yaklaşık $300 çıkması sonucu tamir ettirmeyeceğimi ve iade edilmesini istediğimi söyledim. Bugün monitörü alıp kablosunu taktığım an ekrandaki bir çatlağı gördüm. Önceden kesinlikle yoktu ve muhtemelen kargo sırasında oluştu diye tahmin ediyorum. Aşağıya monitörümün asıl sorununu (ekran nispeten düzgünken) ve yetkili satıcıdan bana ulaştıktan sonraki görselini bırakıyorum. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?

Panel değişimi sonrası ne olur bilinmez, hem de maliyeti yüksektir; monitör parasını geçer. İmkan varsa yenisi alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…