Çözüldü Ses bir anda kayboldu – hoparlör ve kulaklık çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S C O
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 106
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,

Benim küçük bir sorunum var. Dün dizi izlerken birdenbire ses gitti. İlk olarak hoparlör mü bozuldu diye düşündüm. Laptopa taktığımda hoparlörlerden ses geliyordu ama kendi bilgisayarıma taktığımda ses gelmiyordu. İşin kötüsü, kulaklığı taktığımda da ses gelmedi.

Aygıt Yöneticisi'nden baktım, herhangi bir uyarı ya da çarpı işareti yoktu. Sorun gidermeyi çalıştırdım, o da tarama sonunda “herhangi bir sorun bulunamadı” uyarısı verdi.

Sizce format atsam düzelir mi yoksa bu konuda başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dediklerinizi tek tek uyguladım fakat hiçbiri fayda etmedi. Başka bir laptopta hem kulaklık hem de hoparlör sorunsuz çalışıyor, bundan eminim. Ancak kendi bilgisayarımda çalışmıyordu. Zaten format atmayı planlıyordum, bu sorun da bahane oldu. Format attıktan sonra her şey çalışıyor, şu an hiçbir problem yok.
Dediklerinizi tek tek uyguladım fakat hiçbiri fayda etmedi. Başka bir laptopta hem kulaklık hem de hoparlör sorunsuz çalışıyor, bundan eminim. Ancak kendi bilgisayarımda çalışmıyordu. Zaten format atmayı planlıyordum, bu sorun da bahane oldu. Format attıktan sonra her şey çalışıyor, şu an hiçbir problem yok.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…