RoaringLion

Üstün
Makaleler
2
Yer
Boşluk
Merhaba,

Müzik dinlemeyi çok severim. Bilgisayarda Logitech Z200 hoparlörlerimle kaliteli müzik dinleyebildiğimi düşünüyorum. iPhone'umun hoparlörleriyse mutfakta, balkonda vakit geçirirken dinlediğim müziklerden keyif almama yetmiyor. Bu nedenle kablosuz bir hoparlör arayışındayım.

HomePod düşündüm, kendim Apple Store'da dinleme fırsatı elde ettim. İncelemelerini izledim. Fena değil deniyor ki bence de fena değil. Ses kalitesi iyi, biraz fazla tiz geldi bana. Akıllı ev sistemi kurmak için birebir ancak o fiyata çok daha kaliteli ses dinlemenize olanak sağlayacak cihazlar var deniyor. Bu nedenle bu konuyu açtım. Akıllı ev umurumda değil. Çok iyi bir ses kalitesi istiyorum. Gecikme yaşatmasın; baslar, tizler tatmin etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani fiyatı da öğrenseydik fena olmazdı.

Yani istediğin deneyimi harman kardon onyx Studio serisinden alabileceğini düşünüyorum. Bose, bang & olufsen, harman kardon, bowers&wilkins gibi markaların ürünlerine bakmanızı öneririm.

Harman kardonun cihazları mediamart mağazalarında deneyebilirsin. Önce tadına bak sonra al derim, kör alım memnun etmez.

Yani fiyatı da öğrenseydik fena olmazdı.

Yani istediğin deneyimi harman kardon onyx Studio serisinden alabileceğini düşünüyorum. Bose, bang & olufsen, harman kardon, bowers&wilkins gibi markaların ürünlerine bakmanızı öneririm.

Harman kardonun cihazları mediamart mağazalarında deneyebilirsin. Önce tadına bak sonra al derim, kör alım memnun etmez.
Bütçe 15.000 diyelim, HomePod kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi modeli? Bu işler eve getirip denemeden belli olmaz da işte gider denerim elbette. 😄

Zaten MediaMarkt'ta falan test edebilmen için demo ürünler bulunuyor.

Şehrinde hifilife mağazası varsa keza oradaki BT modellere de bakıp tercihte bulunabilirsin. Önemli olan deneyip tadına bakmak. Kesin şu modeli al beğenirsin diyemeyiz şayet herkesin zevki farklı.

Bir gerçeket var bu ürünlerden JBL'in ufak mallarından çıkan bassları beklemeyin, bass vermek için çabalayan ürünler değil.

Markalı modelli cihaz önerirseniz çok mutlu olurum.

Alt bass frekanslarına tepkisi çok iyi, aynı sekilde stereo 2 adet Tweeter'e ve 2 adet Subwoofer'e sahip yani iki kanallı ses alabiliyorsunuz. Gerek ses yüksekliği gerek, düşük ve yüksek frekanslar tepkisi ile mükemmel bir cihaz. Hi-res sertifikası da bulunuyor. Diğer ürünlere bu kadar para vermenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.