Uranos

Üstün
Yer
Adana
Beste falan söylemeyi aşırı seven bir insanım, tek başıma kalınca beste söylerim efkarlanırım falan, bunu aslında hobiden ziyade meslek haline getirmek istiyorum. Mesela Teksaslı İbo diye birisi var, adam söylediği bestelerle ünlü ama sadece benim sesim kötü, hem de aşırı kötü. Sizce düzeltebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beste falan söylemeyi aşırı seven bir insanım, tek başıma kalınca beste söylerim efkarlanırım falan, bunu aslında hobiden ziyade meslek haline getirmek istiyorum. Mesela Teksaslı İbo diye birisi var, adam söylediği bestelerle ünlü ama sadece benim sesim kötü, hem de aşırı kötü. Sizce düzeltebilir miyim?
Bazen olmayınca olmuyor.

Yani hocam herkes her şeyi yapabilmek için doğmaz. Ben oyun oynamayı seviyorum diye e-sporcu olamıyorum mesela. Veya arabaları çok sevdiğim için yarış pilotu falan.

Onun dışında sence bunların sesleri çok mu güzel?

1747174048364.webp
1747174065696.webp
1747174083867.webp
1747174116318.webp

Ben söyleyeyim değil. Sadece halkın istediğin veriyorlar. Meslek olarak müzikten devam edeceksen ille de sesin güzel olacak diye bir şey yok. Çık iki alkol ismi, iki gucci prada, iki üç tane küfür et. Seviyor bizim insanlar.

Sesin gerçekten o kadar kötü mü? Şarkı söylediğin bir video kayıt falan varsa atabilir misin? Kötüyse kötü diyelim dürüste sende düzeltebildiğin kadar düzeltmeye çalışırsın.

Yetenekli insanların bile bir günde harcandığı ülkede kendini paralama hocam. Hobi olarak yapmak istersen yapay zeka ile ses düzenlemesi yapıp kendini tatmin edebilirsin.

Beste falan söylemeyi aşırı seven bir insanım, tek başıma kalınca beste söylerim efkarlanırım falan, bunu aslında hobiden ziyade meslek haline getirmek istiyorum. Mesela teksaslı ibo diye birisi var, adam söylediği bestelerle ünlü ama sadece benim sesim kötü, hem de aşırı kötü. Sizce düzeltebilir miyim?

Kötü olduğuna kendin mi karar verdin?

metal sesine en uygunu bu. 🤘🤘🤘

Daha kötü ise rap yap.