8461

Uzman
Valorant ve Rocket League'de sesli sohbette "n-Word" dedim. Şikayet edilirsem ceza alır mıyım? Valorant'ta ceza almam sorun değil ama Rocket League'de ceza alırsam 30 gün olur sanırım. Sesli sohbette bayağı tekrarladım. Ban yeme ihtimalim var mı? Eğer birisinin elinde kayıt varsa şikayet etse yer miyim? Olacağını sanmıyorum ama.

Maksimum alacağın süreli ceza alır bir kere falan yaptıysan sorun olmaz Rocket'te ban yiyeceğini zannetmiyorum ama Valorant'ta dediğim gibi maksimum süreli ceza alırsın (iki oyunu da oynuyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazıları ırkçılıktan sınırsız ban yiyor. Videolu bir şekilde şikayet edilirsen ceza alman muhtemel de çoğu insan sürekli şikayet edeceğim blöfü yapıyor. Rocket League'de her maç garanti küfürleşirdim "What a Save" attıkları için. Hepsi de banın hayırlı olsun derlerdi ama 1 kere bile ceza yemedim.

Almazsın. Oyunların ceza botu daha o kadar gelişmedi.

Bazıları ırkçılıktan sınırsız ban yiyor. Videolu bir şekilde şikayet edilirsen ceza alman muhtemel de çoğu insan sürekli şikayet edeceğim blöfü yapıyor. Rocket League'de her maç garanti küfürleşirdim "What a Save" attıkları için. Hepsi de banın hayırlı olsun derlerdi ama 1 kere bile ceza yemedim.
What a Save atınca ne oluyor ki?

Mesela oyunda böyle bir racon mu var? Başka nelere dikkat etmeliyim oyunda yeniyim de.

Oyunda her türlü toxic davranışlar var tek dikkat etmen sinirini tutman herkesle olan sohbeti sadece takım arkadaşlarına aç öyle daha iyi oluyor dikkatin dağılmıyor bin saatim var çok rage quit attım bu oyun sayesinde. Eğer kapatmayacaksan insanlara toxic davranma ben öyle yaptım ve adam 4-0'dan maçı çevirdi.

Oyunda her türlü toxic davranışlar var tek dikkat etmen sinirini tutman herkesle olan sohbeti sadece takım arkadaşlarına aç öyle daha iyi oluyor dikkatin dağılmıyor bin saatim var çok rage quit attım bu oyun sayesinde. Eğer kapatmayacaksan insanlara toxic davranma ben öyle yaptım ve adam 4-0'dan maçı çevirdi.
Ben de çok karşılaştım oyuna 1 ay önce başladım. 2 hafta önce ban yemiştim 3 günlük falandı ama küfürden dolayı. Ben adamı raporlayınca ban yemiyor ama. Adam gol attıktan sonra What a Save yazmıştı gol yiyince ırkıma ve milliyetime sövdü.